Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
15. dhjetor 2017.

AKSION HUMANITAR I STUDENTËVE TË BUJANOCIT

Bujanoc – Qendra për Zhvillim të Shërbimeve Lokale të Mbrojtjes Sociale nga Vraja përfshin qendrën e pranimit për fëmijë dhe rininë, viktimat e dhunës familjare dhe qëndrim ditor për fëmijë dhe rininë me pengesa në zhvillimin psikologjik, të sëmuarve nga autizmi dhe me çrregullim të përhapur të zhvillimit.

14. dhjetor 2017.

DEBAT PUBLIK RRETH BUXHETIT NË PRANI TË PËRFAQËSUESVE TË MEDIAVE DHE OJQ-VE

Bujanoc - Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, në kabinetin e tij ka pritur përfaqësuesit e mediave lokale dhe organizatave joqeveritare në mënyrë që me ata të bisedoj mbi planifikimin e buxhetit komunal për vitin 2018.

14. dhjetor 2017.

PROGRES NË JUGUN E SERBISSË SIPAS MODELIT ZVICERRIAN

Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - Tridhjetë e katër vetqeverisje lokale nga juglindja dhe jugperendimi i Serbisë përmes ndihmës së Zvicrrës Zviceriane dhe Unionit Europian kanë bërë hapa të rëndësishëm për fushën e menaxhimit të mirë, në mënyrë që të jenë më të rregulluara, të barabarta dhe transparente, si edhe me më shumë pjesëmarrje dhe përfshirje të qytetarëve në vetqeverisjet lokale.

14. dhjetor 2017.

MEDVEGJA ANËTARE E RE E KRYESISË SË KPQK

Medvegjë – Komuna e Medvegjës është bërë anëtare e Kryesisë së Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave.

13. dhjetor 2017.

URA TEK “JUGOKOPI” SËSHPEJTI PËRFUNDOHET, MORAVA DO TË KALOJ EDHE NËN UNAZËN “BUJANOCI 2”

Bujanoci – Rruga në urën e re përmbi Moravën e Jugut, rrugës hekurudhore dhe rrugore të Koridorit 10 në afërsi të “Jugokopit” në Në Bujanoc, ka marrë edhe shtresën e dytë të asfalltit.

13. dhjetor 2017.

SHKOLLA PËR SHEMBULL, NXËNËSIT SERBË DHE SHQIPTARË JANË SHOKËT MË TË MIRË

Медвеђа - У општини Медвеђа вековима заједно живе Срби и Албанци. Добри међунационални односи негују се од малих ногу, а прави пример за то је основна школа у Сијаринској бањи.

13. dhjetor 2017.

ËSHTË MBAJTUR TAKIM ME 17 PËRFAQËSUESIT E BASHKËSIVE LOKALE

Medvegjë- Në sallën e Kuvendit të Komunës të së Medvegjës u mbajt një takim me përfaqësuesit e shtatëmbëdhjetë bashkësive lokale, të cilat u mblodhën për të përmbledhur rezultatet e arritura për këtë vit.

12. dhjetor 2017.

NË SHKOLLAT FILLORE NË RRETHIN E PÇINJËS 77 NXËNËS EMIGRANTË

Në shkollat fillore në Vrajë, Preshevë, Bujanoc dhe Bosilegrad mësimin e ndjekin 77 fëmijë refugjatë dhe emigrantë nga Lindja e Afërt, të cilët me prindërit e tyre janë të akomoduar në qendrat e pranimit në këto tri qyetet, ka deklaruar mentori për...

8. dhjetor 2017.

BUJQËVE NGA BUJANOCI I ËSHTË NDARË VENDIMI PËR SUBVENCIONIM

Bujanovc – Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi në sallën e kuvendit komunal ka ndarë 154 vendime për subvencinonimin e bujqëve lokal.

8. dhjetor 2017.

ZANIER: SHIKONI NË TË ARDHMËN E JO NË TË KALUARËN

Bujanovc – Komesariati i lartë i OSBE-së  Zyra për pakicat nacionale Llamberto Zanier, I cili kohët e fundit vizitoi Bujanocin, lidhur me takimin në Paralelën e Fakultetit ekonomik nga Subotica në Bujanoc, ka deklaruar në Bujanoc se ka “frikë që...

«Претходна страна   Следећа страна»