Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. prill 2017.

NË 9 LOKACIONE NË KOMUNËN E BUJANOCIT GJENDEN FUSHAT E MINUARA

Bujanoc – Në disa zona të caktuara të territorit të Bujanocit edhe më tej kanoset rreziku prej mjeteve të altilerive të paeksploduara (NUS) të mbetura nga koha e bombardimeve të NATO-s dhe konfliktit të armatosur të ish UÇPMB-ës dhe forcave shtetërore të sigurisë.

28. prill 2017.

XHIPET E REJA PËR JUGUN E SERBISË

Bujanoc, Preshevë – Japonia policisë serbe i ka donuar 11 xhipe dhe 3 furgona, ndërsa automjetet siç ka thënë ministri i punëve të brendshme të Nebojsha Stefanoviq, do t`i dërgohen policëve të cilët janë të shpërndarë në kufijtë me Maqedoninë dhe Bullgarinë, ku janë sfidat më të mëdha me emigrimet.

28. prill 2017.

VAZHDIMI I ASFALLTIMIT NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq është takuar me u.d të drejtorit KP “Putevi Serbie”, Zoran Drobnjak. Në takim është biseduar rreth vazhdimit të punimve në këtë vit në rrugën publike të rendit IB 39 Pirot – Peq në vijën Medvegjë – Leban.

27. prill 2017.

DY NXËNËS NGA KLLENIKA NË GARË TË RRETHIT “ÇKA DIJMË RRETH KOMUNIKACIONIT”

Bujanoc, Kllenikë – Në garën e ardhshme rrethore shkollore “Çka dijmë rreth komunikacionit”, shkollën fillore “Bora Stankoviq” nga Klleniku do ta prezentojnë dy nxënës.

27. prill 2017.

EMIGRANTËT NË BUJANOC DHE PRESHEVË DO TË BËJNË FILMAT E ANIMUAR

Vrajë, Bujanoc, Preshevë – Projekti me emrin “Station for Animation” realizohet përmes ndihmës së organizatës joqeveritare britanike Christian Aid.

27. prill 2017.

KONKURS PËR PROJEKTET INOVATIVE EKOLOGJIKE

Është hapur konkursi i pestë jubilar i Forumit Nacional për Ide të Gjelbërta, i cili shpërblen projektet më të mira të orjentuara biznesore.

26. prill 2017.

STANKOVIQ: KËRCËNIMET DUHET T`I PARAQITEN KËSHILLIT TË SIGURIMIT

Beograd – Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka deklaruar se mesazhet nxitëse të liderëve shqiptar janë kërcënimi i tyre që situata e paqësore të kthehet në kritike dhe të shkaktojë tension.

26. prill 2017.

VUÇIQI KA HAPUR HEKURUDHËN TEK LESKOCI

Leskoc – Më shumë se 45 km të hekurudhës në pjesën prej Nishit deri në Preshvë është rikonstruktuar dhe tani siç është thënë në Leskoc, ndërsa makinistët tani mund që në vend të 50 km/h të vozisin edhe 120 km/h. Lëshimin e rrugës hekurudhore në punë kanë marrë pjesë kryeministri dhe kryetari i ardhshëm i Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

26. prill 2017.

FESTA E XHAZIT: TË HUAJT NGA JUGU TË DIELEN NË SHTËPINË E KULTURËS

Bujanoc – Përbërja multientike e xhezit në Bujanoc “Të haujt nga jugu” paralajmrojnë gala argëtimin muzikor për bashkëqytetarët e tyre dhe dashamirët e xhazit, muzikës bluz dhe pop të dielen më 30 prill në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës “Vuk Karaxhiq”.

26. prill 2017.

FESTIVALI I MINI BASKETBOLLIT NË BUJANOC 26.04.2017.

Bujanoc – Bujanoci më 6 maj do të jetë nikoqir i Festivalit Ndërkombëtar të Mini Basketit “T`i ruajmë fëmijët”, është kumtuar në ueb faqen e Federatës së Basketbollit të Serbisë.

  Следећа страна»