Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. janar 2016.

FTESË PËR MEDIA 29.01.2016.

Ju ftojmë që të hënën, më 1 shkurt, në ora 13 e 45 minuta, në Pallatin Serbia në sallën 533 (kati 5), të merrni pjesë në pjesën e mbledhjes së Kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

29. janar 2016.

PROJEKTI “I PYESIM LOKALËT”

Bujanoc, Vrajë – Aktivistët dhe volonterët e “Iniciativave qyetare”, do të bisedojnë me banorët e Bujanocit dhe Vrajës rreth harxhimit të mjeteve nga fondet e UE-së në tregjet qendrore në këto dy qytete.

28. janar 2016.

GORAN NAKIQIT ÇMIMI I SVETOSAVËS

Nish, Bujanoc – Goran Nikiq nga fshati Rakovac në komunën e Bujanocit, student i gjeneratës së Fakultetit Ekonomik në Nish, sëbashku me 30 studentët më të mirë dhe diplomuarit e Universitetit të Nishit, dje ka fituar çmimin e Svetosavës në ceremoninë në Kuvendin e Qytetit të Nishit.

28. janar 2016.

SI TË BËHESH ANËTARE E ORGANIZATËS SË KOMS-IT?

Anëtar i plotë mund të bëhet çdo organizatë qytetare apo lidhje e organizatave të cilat plotësojnë kriteret në vazhdim:

27. janar 2016.

SHAHISTËT E BUJANOCIT TRIUMFOJNË NË TURENEUN ME RASTIN E DITËS SË QYTETIT TË VRAJËS

Bujanoc – Ekipa e shkollës së mesme profesionale “Sveti Sava”, e kanë fituar vendin e parë në turneun e shahut në kuadër të festimit të Ditës së Qytetit të Vrajës, 31 janarit.

27. janar 2016.

FTESË PËR TRAJNIMIN NË BERLIN DHE BUKURESHT

Berlin – Merrë pjesë në projektin e rrëzimit të mureve të ndarjes në Europë, i cili përfshinë dy seminarë, prej të cilëve i pari mbahet në Berlin (prej 4 deri 12 mars 2016), ndërsa të dytin në Bukuresht (prej 5 deri 12 shtator 2016)...

26. janar 2016.

FUSHATA “REAGO NJEZËRISHT” I MËSON TË RINJËT SE SI TË REAGOJNË NË DHUNË

„Reago njerëzisht”  është fushatë rajonale e cila ka për qëllim të ngrit vetëdijen e të rinjëve rreth dhunës e cila na rrethon, si dhe fuqizimin e të rinjëve që të reagojnë në mënyrë pozitive dhe të sigurtë, që të marrin rolin në parandalimin e situatave të dhunës.

25. janar 2016.

UJËRAT E ZEZA NGA MINIERA “LECE” JANË DERDHUR NË JABLLANICË

Medvegjë – Pjesa e ujrave të zeza nga flotacioni i minierës “Lece” në Medvegjë janë derdhur në lumin Jabllanica, kur është lëshuar stomi me gjatësi prej pesë metrave i cili ndodhet aty.

25. janar 2016.

FTESA PËR FINANSIMIN E AKSIONVE DHE INICIATIVAVE LOKALE

Beograd – Grupi punues për sigurinë e të rinjëve i Organizatës Kulmore të të Rinjëve të Serbisë (KOMS), ka shpallur konkurs për finansimin e iniciativave lokale për përmirësimin e sigurisë të të rinjëve dhe ngritjen e kulturës së sigurisë të rinjëve në 12 qytetet dhe komunat e Serbisë. Ftesa është e hapur deri më 30 janar.

25. janar 2016.

FTESË PËR TË RINJËT ROM QË TË PARAQITEN NË PROGRAMIN E TRAJNIMEVE DHE PRAKTIKAVE

Beograd – Organizata Kulmore e të Rinjëve dhe Organizata e të rinjëve Rom të Serbisë  ftojnë të gjithë të rinjët e interesuar rom dhe rome,  të moshës deri më 30 vjeçare, që të paraqiten për trajnimin e programit të praktikës në kuadër të projektit “Më shumë përvoja për më shumë raste për punëimin e të rinjëve rom”.

  Следећа страна»