Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. prill 2016.

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ua uron festën të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse të cilët festojnë Festën e Pashkëve.

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ua uron festën të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse të cilët festojnë Festën e Pashkëve.

28. prill 2016.

ORGANIZATAT TURISTIKE TË MEDVEGJËS DHE LEBANIT NË PANAIRIN E 17 TË TURIZMIT NË NISH

Medvegja, Leban – Organizatat turistike të komunës së Medvegjës dhe Lebanit janë paraqitur në Panairin e 17 Ndërkombëtar të Turizmit dhe pushimit aktiv “Meraku nuk ka çmim”, i cili mbahet në sallën e quajtur Çair në Nish. Në shtande janë paraqitur ofertat të cilat përfshijnë...
28. prill 2016.

KONKURSI PËR “IDETË E GJELBËRTA”

Fondacioni Trag në partneritet me Fondit e Vllezërve të Rokfeler (RBF) dhe Banka Erste, për vitin e katërt me radhë organizon konkurs të Forumit Nacional për Idetë e Gjelbërta. Qëllimi i konkusit është njohja dhe mbështetja e ideve me qëndrueshmërisë...

27. prill 2016.

THIRRJE PUBLIKE E MINISTRISË SË EKONOMISË PËR NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME NË KUADËR TË PROGRAMIT TË INKURAJIMIT TË ZHVILLIMIT TË SIPËRMARRËSISË PËRMES NDIHMËS FINANCIARE PËR FILLESTARËT NË BIZNES

Programi inkurajues i zhvillimit të sipërmarrësisë përmes ndihmës financiare për fillestarë në biznes e realizon Ministria e Ekonomisë, në bashkëpunim me Fondin për Zhvillim të Republikës së Serbisë.

27. prill 2016.

PËRFAQËSUESIT E INSITUCIONEVE TË PAVARURA MË 28 PRILL NË LESKOC

Leskoc – Banorët e Rrethit të Jabllanicës do të kenë mundësi që të marrin pjesë në tryezën e rrumbullakët në të cilën do të bisedojnë përfaqësuesit e institucioneve  të pavarura të Republikës së Serbi: Millosh Jankoviq, zëdhënës i Mbrojtësit të Qytetarëve, Alleksandar Resanoviq, zëdhënës i Komesarit...

26. prill 2016.

ËSHTË MBAJTUR PANAIRI I TRETË I SIPËRMARRËSISË NË LESKOC

Leskoc – Rreth 200 iniciativa të sipërmarrësisë janë prezantuar në Panairin e gjashtë të sipërmarrësisë në kuadër të projektit “Shanci për fillim të ri”, e kanë organizuar Asociacioni Serb i Menaxherëve (SAM), agjensioni DNA Komjunikejshën dhe Agjensioni Amerikan për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID).

25. prill 2016.

REKONSTRUKTUIMI I HEKURUDHËS NË KORIDORIN 10 I RËNDËSISHËM PËR SERBINË

Preshevë – Rekonstruktuimi dhe modernizimi i tri pjesëve në hekurudhën e Koridorit 10, në mes Preshevës dhe Nishit, pas të cilës do të rritet shpejtësia e trenave nga 40 në 100 km/h, është projekt i rëndësishëm jo vetëm për hekurudhën por edhe për Serbinë, ka deklaruar sektretari shtetëror në Ministrinë e Komunikacionit Miodrag Poledica.

25. prill 2016.

PUNIMET NË RRUGËN MEDVEGJË - LEBAN

Medvegjë – Në vazhdë janë punimet në rekonstruktuimin e pjesëve të rrugës magjistrale në mes Medvegjës dhe Lebanit. Momentalisht punimet zhvillohen në njërën ndër pjesët më kritike të magjistrales, e cila qarkullon prej Cërni Vërhut deri në Leban. Punimet kanë filluar para disa ditëve, ndërsa dje është vendusor shtresa e parë e asfalltit.  

22. prill 2016.

ZHVILLIMI I BASHKËSIVE LOKALE PRIORITET NË MEDVEGJË

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, me bashkëpunëtorët e tij ka vizituar bashkësinë lokale Lece, ku me anëtarët e vet bisedoi rreth problemeve aktuale dhe rreth zgjidhjes së tyre.

22. prill 2016.

NË MEDVEGJË AKSION HUMANITAR PËR NDIHMË FAMILJES TODOROVIQ NGA RETKOCERI

Medvegjë – Biblioteka e komunës “Petar Petroviq Njegosh” dhe institucioni parashkollor “Mladost”, kanë organizuar në Medvegjë ekspozitën humanitare për shitjen e punimeve të fëmijëve dhe kanë ftuar të gjithë njerëzit me vullnet të mirë që të blejnë kartolina, qeset dekorative, vezët e pashkëve dhe sendet tjera në mënyrë që t’i ndihmojnë familjes Todoroviq nga Retkoceri.

  Следећа страна»