Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
24. korrik 2020.

FTESA E DESK KREATIV EVROPA SERBIA PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN IN – HOUSE TRAJNIMET NË KULTURË (AFATI: 10 GUSHT 2020)

Desk Creative Europe Serbia fton të gjitha institucionet kulturore dhe organizatat e shoqërisë civile të paraqesin propozime për pjesëmarrje në programin...

24. korrik 2020.

HULUMTIM: TREGONA SI KOVIDI 19 NDIKON TEK TI DHE STUDIMET JUAJ?

Në fund të muajit prill, ju pyetëm se si ndikuan pandemia dhe gjendja e jashtëzakonshme, dhe si u përshtatën fakultetet. Tani shumica e fakulteteve kanë kaluar provimet e qershorit dhe korrikut, kështu që ne jemi të interesuar në cilat janë përshtypjet tuaja tani.

 

24. korrik 2020.

TË PUNËSUARVE NGA SHTETI NGA 18.000 DINARË

Beograd - Ministri i finacave Sinisha Mali konfirmoi se të gjithë punonjësit e sipërmarrësve, në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, do të marrin 60 përqind të pagës minimale nga shteti deri më 10 gusht, dhe pastaj në shtator. Ai theksoi se shteti ka gjetur një mënyrë për të ndarë fonde të drejtpërdrejta për ekonominë dhe punonjësit.

24. korrik 2020.

EDHE 20 POZITIV ME KORONË NË BUJANOC, GJITHSEJ 93

Bujanoc - Edhe 20 banorë të tjerë të komunës së Bujanocit,  konfirmuan të enjten se janë të infektuar me virusin korona, i cili rriti numrin e përgjithshëm të rasteve të konfirmuara nga 73 në 93 për dy ditë.

24. korrik 2020.

ARSIQ: AS SHQIPTARËT NUK JANË TË KËNAQUR ME FAKTIN SE VETËM E KANË FORMUAR QEVERINË

Bujanoc – Jam i sigurt se liderët politikë të shqiptarëve nuk janë të lumtur për shkak të mënyrës në të cilën u formua qeveria komunale, tha ish nënkryetari i komunës së Bujanocit, Stojança Arsiq, në seancën konstitutive të Kuvendit ditën e mërkurë.

23. korrik 2020.

KONKURSI I MINISTRISË SË KULTURËS PËR BASHKËFINANCIMIN E E-MOBILITETIT TË ARTISTËVE (AFATI: 20 SHTATOR 2020)

Ministria e Kulturës dhe Informimit ka shpallur konkurs të ri për bashkëfinancimin e e-mobilitetit të artistëve.

 

23. korrik 2020.

BUJQËVE U ARRIJNË VENDIMET PËR KONTRIBUTET

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Administrata Tatimore njoftoi se dorëzimi i vendimit për pagimin e kontributeve për sigurimin e detyrueshëm shoqëror të fermerëve për vitin 2020 është në proces, për të siguruarit, detyrimi i të cilit përcaktohet me vendim të organit tatimor.

 

23. korrik 2020.

ÇKA DUHENI TË BËNI NË RAST SE KENI MARRË FTESË PËR USHTRIMIN USHTARAK

Vrajë - Qendra e Ministrisë së Mbrojtjes së Vrajës ka publikuar një deklaratë për pezullimin e rekrutimit me qëllim të kryerjes së detyrimit ushtarak, të punës dhe materiale.

23. korrik 2020.

PËRFAQËSUESIT E PARTIVE SHQIPTARE NË BUJANOC NË MËNYRË TË PAVARUR FORMOJNË PUSHTETIT

Bujanoc - Në seancën konstitutive në Bujanoc, përfaqësuesit e katër partive shqiptare formuan vetë qeverinë lokale. Kjo është hera e parë në 18 vjet që qeveria në Bujanoc...

23. korrik 2020.

KOMUNA E BUJANOCIT KA NDARË NDIHMË PËR FIRMAT TË CILAT NUK KANË PUNU NË SITUATË TË JASHTËZAKOSHME

Bujanoc– Komuna e Bujanocit ka shpërndarë 9,12 milion dinarë ndihmë për sipërmarrësit, pronarët e puntorive dhe të gjithë atyre që u është ndaluar të punojnë gjatë gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të epidemisë kovid19.

 

  Следећа страна»