Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. mars 2018.

SITUATA NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË ËSHTË STABILE, KA VLERËSUAR KRYESIA E TRUPIT KOORDINUES

Beograd - Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, vlerësoi se situata në këto komuna, si dhe në vitin e kaluar, është stabile, pa dështime politike apo shkelje të sigurisë.

29. mars 2018.

PROJEKIT NË SERBI I CILI ANGAZHOI 1.950 PERSONA

Beograd - Projekti katërvjeçar i Agjensionit Zhvillimor të Serbisë dhe USAID, për një sektor të fuqishëm privat kontribuan në zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në Serbinë jugore dhe jugperëndimore.

28. mars 2018.

USAID-I DHE RAS-I SHËNOJNË SUKSES NË AVANSIMIN E KONKURENCËS SË FIRMAVE NË JUG DHE JUGPERENDIM TË SERBISË

Beograd – Agjensioni Zhvillore e Serbisë (RAS) dhe Agjensioni Amerikan për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), sot solemnisht do të prezantoj rezultatet dhe shënoj realizimin e suksseshëm të Projektit për Zhvillim të Sektorit Privat (PSD), të cilin e kanë realizuar katër vitet e kaluara.

28. mars 2018.

SEANCA E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES - 28.03.2018.

Beograd – Në hapësirat e Shërbimit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka filluar seanca e Kryesisë së këtij organi qeveritar.

28. mars 2018.

BANJA E BUJANOCIT: FALAS PËR PENSIONERË

Bujanoc – Spitali Special për Rehabilitim në Banjë të Bujanocit është njëra ndër 24 banjat shëruese në Serbi, në të cilën mund të shërohen pensionerët në harxhimet e Fondit Republikan për Sigurim Pensional dhe Invalidor (PIO).

28. mars 2018.

REGJISTRIMI I FATOSAVE NË SHKOLLË FILLON MË 2 PRILL

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Regjistrimi i fatosave në shkollë fillon më 2 prill dhe do të zgjasë deri në fund të majit, ndërsa vitin e ardhshëm shkollor në Serbi në klasë të parë do të duhej që të regjistrohen 65.510 fëmijë.

27. mars 2018.

BANJAT NGA JUGU I SERBISË DO TË BËHEN PRIVATE DERI NË FUND TË VITIT

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Të gjitha spitaleve specialistike në banjat e Serbisë shkojnë në privatizim deri në fund të vitit, njoftoi Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Serbisë.

27. mars 2018.

NGA 1 KORRIKU PRINDËRVE KTHIMI I TVSH-ËS PËR PAJISJET E FËMIJËVE

Beograd - Kryeministrja e Republikës së Serbisë, Ana Brnabiq vlerësoi pozitivisht Ligjin mbi Mbështetjen Financiare për familjen me fëmijë, i cili do të sjellë risinë se kthimit i TVSH-së, ndërsa pajisjet e foshnjës do të kthehet në të gjitha familjet nga 1 korriku, me të cilin do të rritet edhe shtesat prindërore.

27. mars 2018.

BANKAT NUK DO TA NDRYSHOJNË VLERËN MAKSIMALE TË ÇEKUT PREJ 5.000 DINARËVE

Beograd - Bankat nuk do të ndryshojnë shumën maksimale të çekut prej 5.000 dinarë. Ka kaluar më shumë se dhjetë vjet që nga ndryshimi i fundit në limitin e çekut, kur "vija e fundit" nga 150, u ngrit në 200 dinarë, dhe shuma u rrit nga tre në pesë mijë dinarë. Bankat në Serbi nuk kanë ndërmend të ndryshojnë shumën maksimale në një kontroll prej 5.000 dinarë.

27. mars 2018.

FTESË PËR MEDIA - 27.03.2018.

Ju ftojmë që të mërkurën, më 28 mars, në ora 12, në zyrën 130, (në katin e parë), hyrja lindore në Pallatin Serbia, të merrni pjesë në fillimin e seancës së Kryesisë së Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

  Следећа страна»