Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. dhjetor 2022.

LETËR QYTETARËVE

Të nderuar qytetarë të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës Pas nesh është një vit në të cilin kemi realizuar shumë aktivitete të planifikuara, pavarësisht nga numri i madh i sfidave që kemi hasur.  Shërbimi juaj i Trupit Koordinues mbështeti edhe kë vit zhvillimin e ekonomisë në tri komuna, ka nisur dialogun social për integrimin...

20. dhjetor 2022.

SHKA ”SOKO” PERFORMON NË VRAJË NË KONCERTIN E ANSAMBLIT SEVDAH

Bujanoc - Beograd - Bujanoc SHKA "Soko" do të jetë mysafire e mbrëmjes në koncertin e madh të Vitit të Ri të organizuar nga kolegët e tyre nga Ansambli Sevdah në Vrajë. Koncerti është të enjten më 22 dhjetor në Teatrin Bora Stankoviq dhe fillon në orën 19.00.

20. dhjetor 2022.

PËRFUNDON ASFALTIMI NË SAMOLIC

Bujanoc - Beograd - Në fshatin Samollicë kanë përfunduar punimet në projektin e asfaltimit të tri rrugëve, për të cilin komuna ka ndarë 6 milionë dinarë.

20. dhjetor 2022.

PUNËSIM PËRFITUAN 6 MJEK TË RINJ

Bujanoc-Beograd- Shtëpia shëndetësore e Bujanocit ka  punësuar gjashtë mjekë në baza të përhershme - një gjinekolog dhe pesë mjekë të përgjithshëm. Ata do të punojnë në Shërbimin e urgjencës dhe Mjekësinë e përgjithshme.

12. dhjetor 2022.

VOGËLUSHJA NGA BUJANOCI SËRISH NË SKENËN E TEATRIT TË VRAJËS

Бујановац – Београд -  Aktorja e re nga Bujanoci, Sofija Arsiq, sërish në skenën e teatrit të Vranjës, këtë herë në shfaqjen “Aventurat e Cedric Riddle”. Sofia është 11 vjeçe dhe luan rolin e një vajze nëntëvjeçare në shfaqje.

12. dhjetor 2022.

DITA NDËRKOMBËTARE E TË DREJTAVE TË NJERIUT

Beograd - Ministria për të Drejtat e njeriut dhe të pakicave dhe Dialogu social, në bashkëpunim me Ekipin e Kombeve të Bashkuara në Serbi dhe Misionin e OSBE-së në Serbi dhe nën kujdesin e Ana Brnabiq, kryeministre e Republikës së Serbisë, organizuan kremtimin e  Ditës ndërkombëtare  të Drejtave të njeriut...

 

 

 

homescontents