Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
16. gusht 2023.

Rang lista e projekteve në konkursin për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo të pjesës së mjeteve të munguara për financimin e programeve në territorin e komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në vitin 2023. (16.08.2023.)

Në lidhje me konkursin publik për ndarjen e fondeve për nxitjen e programeve ose pjesës së munguar të fondeve për financimin e programit nga rëndësia publike të cilat i realizojnë shoqatat...

8. gusht 2023.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI NË MES PËRFAQËSUESËVE TË TRUPIT KOORDINUES DHE AMBASADORIT JAN BRUT, SHEFIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË SËRBI

Beograd - Nenad Mitroviq, u.d të drejtorit të Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevës, Bujanoc dhe Medvegjë ka biseduar me shefin e misionit të OSBE-së në Republikën e Sërbisë, ambasadorin Jan Bratu për programet më të rëndësishme të realizuara dhe aktivitetet e planifikuara në tri komuna në jug të Republikës së Serbisë.

28. korrik 2023.

Rang lista e projekteve në konkursin për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo të pjesës së mjeteve të munguara për financimin e programeve në territorin e komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në vitin 2023

Në lidhje me konkursin publik për ndarjen e fondeve për nxitjen e programeve ose pjesës së munguar të fondeve për financimin e programit nga rëndësia publike të cilat i realizojnë shoqatat...

24. korrik 2023.

VENDE TË LIRA NË FAKULTETIN EKONOMIK NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Pas rrethit të parë të regjistrimit në departamentin e Bujanocit të fakultetit Ekonomik në Suboticë, mbeten 37 vende të lira buxhetore, nga gjithsej 90 vende.

19. korrik 2023.

VENDIMI PËR FINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE NË FUSHËN E KULTURËS

Bujanoc - Beograd - Këshilli Komunal në bazë të propozimit të Komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e kulturës në komunën e Bujanocit, mori  Vendim për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të shoqërive kulturore-artistike dhe seksioneve amatore, me seli në teritorin e komunës së Bujanocit.

17. korrik 2023.

JANË RRITUR SHTESAT PRINDËRORE

Bujanoc - Beograd - Shtesa prindërore për lindjen e fëmijës së parë nga 1 korriku është 366.122 dinarë, që është rreth 20.000 dinarë më shumë se në 6 muajt e parë. Janë rritur edhe shtesat e paguara me këste - për fëmijën e dytë tani është 324.772 dinarë, për të tretën 1.948.632 dinarë dhe për të katërtin 2.922.948 dinarë.

28. qershor 2023.

APLIKIMI PËR REGJISTRIMIN NË DEPARTAMENTIN E FAKULTETIT EKONOMIK

Bujanoc - Beograd - Regjistrimi i kandidatëve për dhënien e provimit pranues në departamentin e Fakultetit Ekonomik në Bujanoc fillon të enjten (29 qershor), ndërsa do të bëhet edhe të premten (30 qershor), nga ora 08:00 deri në ora 14:00.

27. qershor 2023.

URIME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Me rastin e festës së ardhshme, kryetari i Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe ministri i Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale, Aleksandar Martinović, ka dërguar urime besimtarëve të fesë islame.

27. qershor 2023.

TURNEU "BIMBA RAKOVAC 2023"

Bujanoc-Beograd- Në Rakovc më 1 korrik do të fillojë Turneu i 21-të Memorial në Futsal “Bimba Rakovac 2023”, i cili po luhet...

27. qershor 2023.

AKADEMIA E VIDOVDANIT NË BUJANOVC

Bujanoc-Beograd-  Shoqata për ruajtjen e vlerave kulturore dhe historike të serbëve “Zapisi” organizon Akademinë festive të Vidovdanit më 28 qershor, në sallën e vogël të shtepis së Kulturës në Bujanoc, me fillim nga ora 19:00.

  Следећа страна»

 

 

homescontents