Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. janar 2023.

FTESA PËR TË GJITHË BARTËSIT E EKONOMIVE BUJQËSORE NGA TERRITORI I KOMUNËS SË MEDVEGJËS

Меdvegjë – Beograd – Ftohen të gjithë bartësit e ekonomive bujqësore që të enjten, më datë 2 shkurt, nga ora 9:00 të vijnë në godinën e komunës për shpërndarjen e numrave të ID-së.

31. janar 2023.

PROJEKTET PËR ZHVILLIM TË BARABARTË

Medvegjë - Beograd - Ministria e Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës ka ndarë 1.4 miliardë dinarë për realizimin e projekteve në nëntë pushtete lokale, përfshirë Medvegjën.

30. janar 2023.

SHTETI SUBVENCIONON BLERJEN E AUTOMJETEVE EURO 6

Bujanoc – Beograd – Qeveria e Republikës së Serbisë miratoi "Programin për mbrojtjen e ajrit", i cili përfshin masa për çregjistrimin e një numri të caktuar makinash me standarde të vjetruara Euro 1, 2 dhe 3. Ata që kanë këto makina dhe i riciklojnë ato do të fitojnë mundësinë për një subvencion për të blerë makina që plotësojnë standardet Euro 6 të emetimeve.

30. janar 2023.

KONKURSE NË DISA FUSHA NË BUJANOC

Bujanoc – Beograd – Komuna të martën do të formojë komisione për realizimin e konkurseve përmes të cilave paratë nga buxheti do të shpërndahen për sipërmarrësit, fermerët dhe klubet sportive lokale. 

27. janar 2023.

MJETE PËR KOMUNAT E PAZHVILLUARA

Preshevë - Bujanoc - Medvegjë - Beograd - Qeveria e Republikës së Serbisë ka miratuar Rregulloren për themelimin e programeve mbështetëse për komunat jashtëzakonisht të pazhvilluara, përfshirë Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën.

27. janar 2023.

JANË SHPËRBLYER PUNIMET MË TË MIRA NË KONKURSIN LITERAL

Bujanoc - Beograd - Komuna e Kishës shënoi Javën e Shën Savës me program kulturo-artistik.

24. janar 2023.

LIGJERATA MBI BENEFITEVE TË VAKSINAVE TË VIRUSIT HPV

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave të mesme "Sveti Sava" dhe "Sezai Suroi" sot në Shtëpinë e Shëndetit me rastin e Javës për parandalimin e kancerit të qafës së mitrës morën pjesë në ligjëratën "Më mirë parandalimi se kurimi".

19. janar 2023.

PËRMBLEDHJA E RE E AJVANKO ISMAILOVIĆ

Бујановац – Bujanoc - Beograd - Ajvanko Ismailović në fillim të vitit të kaluar ka përgaditur përmbledhjen e re të tregimeve të shkurta të quajtur “Momentet e arta”.

18. janar 2023.

KONKURS I DIASPORES JUGORE SERBE

Medvegjë - Beograd - Nova Naša reč, media e shkruar, për shkak të dëshirës për të kontribuar në forcimin e lidhjeve në mes të jugut të Serbisë dhe popullit tonë në diasporë, ka shpallur konkursin e quajtur "Jugorët e diasporës serbe".

17. janar 2023.

ËSHTË KRYER NDARJA E BONAVE PËR BANJËN E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Republika e Serbisë ka ndarë bona për aranzhimet në Banjë të Bujanocit. Në Banjë janë të kënaqur me rezervimet, të cilat janë rreth 400.

  Следећа страна»