Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. dhjetor 2017.

LETËR FALEMINDERUESE E AMBASADËS SË SHBA-SË NË SERBI PËR KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë – Komunës së Medvegjës në fillim të muajit iu është dërguar letër zyrtare për takim me ambasadorin e SHBA-së në Serbi, Kajl Skot.

28. dhjetor 2017.

ËSHTË SHPALLUR FTESA E PARË PËR IPARD – BLERJA E MEKANIZMIT DHE PAJISJEVE TË REJA

Është shpallur ftesa publike për inkurajimet IPARD për investime në pronën fizike të amviserive bujqësore – blerjen e mekanizmave dhe pajisjeve të reja, ndërsa afati për dorëzimin e kërkesave për miratimine  e të drejtës për inkurajim është nga 25 dhjetori 2017 deri më 26 shkurt 2017.

28. dhjetor 2017.

„EDHE NE MUNDEMI” – KONKURSI I FONDACIONIT ANA DHE VLLADE DIVAC

Konkursi “Edhe ne mundemi”, është mundësia e shkëlqyer për banorët e komunës së Preshevës, Shidit dhe Suboticës që të realizojë projektet të cilat avansojnë bashkësinë lokale duke i mbështetuar me 700.000 dinarë.

27. dhjetor 2017.

URIMI PËR VITIN E RI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre komunave u uruar Vitin e Ri 2018, duke iu dëshiruar shëndet të mirë dhe progres personal dhe profesional.

27. dhjetor 2017.

BUJANOCI NGA ELEKTROEKONOMIA E SERBISË KA FITUAR 60 MILIONË DINARË

Bujanoc – Buxheti i komunës së Bujanocit është pasuruar për 60 milionë dinarë, sepse KP Elektroekonomia e Serbisë ka paguar këtë vlerë të cekur në emër të kompenzimit për shfrytëzimin e hapësirave publike, është thënë në kumtesën e vetqeverisjes lokale.

27. dhjetor 2017.

INKURAJIMI PËR BUJQIT

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujit i Qeverisë së Republikës së Serbisë, Branisllav Nedimoviq, ka deklaruar se Serbia pas tetë viteve ka filluar të shfrutëzoj mjetet e pakthyeshme të para-antarsimit në UE për bujqësi – IPARD në vlerë prej 175 milionë eurove.

27. dhjetor 2017.

BUXHETI I KOMUNËS SË MEDVEGJËS 592 MILIONË DINARË

Medvegjë – Këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Medvegjës në seancën e 17 të saj, njëzëri ka miratuar buxhetin për vitin 2018, për të cilin është vlerësuar se është – zhvillimor.

25. dhjetor 2017.

KA PËRFUNDUAR ME SUKSES VITI I PARË I PROJEKTIT „QYTETI YNË, SHKOLLAT TONA“

Bujanoc – Ka përfunduar viti i parë nga tre vitet sa edhe do të zgjatë projekti “Qyteti ynë, shkollat tona”, të cilin e realizon Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në partneritet me organizatën...

20. dhjetor 2017.

DEBAT PUBLIK RRETH BUXHETIT: MË SHUMË TË HOLLA PËR PUNËN E ADMINISTRATËS KOMUNALE

Bujanoc – Nga 1,165 miliardë dinarë, sa është projekutar buxheti i komunës së Bujanocit, pothuajse 198 milionë janë dedikuar për punën e Administratës Komunale.

20. dhjetor 2017.

LOJRAT SPORTIVE PËR FËMIJËT ME INVALIDITET

Medvegjë – Federata Sportive e komunës së Medvegjës, në bashkëpunim me shoqatën “Zemër për fëmijët” dhe SHF “Jabllanica e Epërme” ka organizuar “Lojrat Sportive 2017”, të cilat këtë vit janë dedikuar fëmijëve dhe personave me invaliditet.

  Следећа страна»

 

 

homescontents