Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. maj 2019.

KONKURS I MINISTRISË SË SHËNDETËSISË: PUNË PËR 400 NXËNËS MË TË MIRË

Qeveria e Republikës së Serbisë dhe Ministria e Shëndetësisë  të punësojnë 400 punëtorë më të suksesshëm mjekësorë me arsim të mesëm profesional në institucionet shëndetësore në Republikën e Serbisë.

31. maj 2019.

FTESË NË PUNËTORITË PËR VETËPUNËSIMIN E ROMEVE (AFATI: 15.06.2019)

Trajnimet për aftësimin e grave rome për vetëpunësim organizohen në kuadër të mbështetjes këshillimore dhe financiare të organizatës gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar GIZ, në bashkëpunim me Shoqatën e Grave të Biznesit të Serbisë.

31. maj 2019.

INKURAJIMET E MINISTRISË SË BUJQËSISË PËR PËRPUNIMIN E PRODHIMEVE BUJQËSORE DHE USHQIMORE PËRMES FTESËS PUBLIKE “PËRPUNIMI I MADH DERI NË 5 MILION”

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave – Administra për Pagesat Bujqësore ka lëshuar një ftesë publike për dorëzimin e kërkesave për të drejtën për stimuj për produktet bujqësore dhe ushqimore përmes thirrjeve publike "Përpunimi i madh deri në 5 milion dinarë"

31. maj 2019.

KOMUNA E MEDVEGJËS KA NËNSHKRUAR MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NË FUSHËN E MENAXHIMIT TË MIRË

Medvegjë - Në Beograd u nënshkrua një memorandum mirëkuptimi në fushën e qeverisjes së mirë, midis 96 qeverive lokale dhe përfaqësuesve të programit zviceran Swiss PRO, mbështetur nga Qeveria e Zvicrës. Një kontratë me vlerë 5.8 milionë euro është dedikuar për qytetet dhe komunat.

29. maj 2019.

SUBVENSIONET E MINISTRISË SË BUJQËSISË PËR RRITJEN E PEMËVE SHUMËVJEçARE, HARDHIVE DHE SUMBULLASË

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave ka shpallur një konkurs për dhënien e subvencioneve për ngritjen e plantacioneve shumëvjeçare të frutave, hardhive dhe sullumbasë.

29. maj 2019.

PËRKRAHJA PËR FILLESTARËT NË BIZNES DHE SIPËRMARRJET EGZISTUESE PËR ZHVILLIM PËRMES BLERJES SË PAJISJEVE DHE VENDOSJEN E SHËRBIMEVE

Projekti "Mbështetje e Mbretërisë së Norvegjisë në Zhvillimin e Ballkanit Perëndimor - Norvegjia për ju" ka shpallur thirrje publike për të mbështetur fillimin e bizneseve dhe kompanive ekzistuese të zhvillimit përmes prokurimit të pajisjeve dhe vendosjes së shërbimeve.

28. maj 2019.

EU PRO KA SHPALLUR FTESËN "AVANSO BIZNESIN E KOMPANISË" - PËRKRAHJE PROJEKTEVE PËR KOMPANITË KONKURENTE SERBE (AFATI: 10.07.2019)

Programi për Zhvillim i EU PRO-s ka shpallur thirrje publike për të mbështetur projektet që kontribuojnë në konkurrencën dhe qëndrueshmërinë e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësit në rajonin Shumadisw dhe perëndimore dhe jugore dhe Serbinë lindore.

28. maj 2019.

FTESË PUBLIKE PËR PARAQITJEN E PROPOZIM TË PROJEKTEVE PËR VENDOSJEN DHE PËRMIRËSIMIN E BASHKËPUNIMIT (AFATI I FUNDIT: 06/26/2019)

Ministria e Administratës Publike dhe Vetëqeverisje Lokale (MAPVL) në kuadër të projektit "Mbështetje për zbatimin e Planit të Veprimit të Strategjisë së reformës së administratës publike - reformën e vetëqeverisjes lokale nga viti 2016 deri në vitin 2019"...

27. maj 2019.

FTESË PËR FËMIJËT DHE TË RINJËT QË TË PARAQITEN PËR PANELIN E TË KËSHILLTARËVE TË RINJ TË MBROJTËSIT TË QYTETARËVE (AFATI:31.05.2019)

Mbrojtësi i Qytetarëve fton fton vajzat dhe djemtë e moshës 13-15 vjeç me banim në territorin e Republikës së Serbisë për të aplikuar për pjesëmarrje në Panelin e Këshilltarëve të Rinj të Mbrojtësit të Qytetarëve.

  Следећа страна»