Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. gusht 2021.

SHTËPIA E SHËNDETIT PËR DOZËN E TRETË NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Imunizimi me dozën e tretë të vaksinës filloi para disa ditësh në Bujanoc, si dhe në të gjithë Serbinë, dhe përgjigja e qytetarëve është e kënaqshme ”, tha Afërdita Mustafi, koordinatore për vaksinimin në Shtëpinë e shëndetit.

24. gusht 2021.

DHURIM VULLNETAR TË GJAKUT MË 26 GUSHT NË SHTËPINË E KULTURES NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Më 26 gusht, Kryqi i Kuq Bujanoc po organizon një aksion të dhurimit vullnetar të gjakut në sallën e shtëpisë së kulturës, i cili do të zgjasë nga 9 e mëngjesit deri në 15  pasdite.

16. gusht 2021.

NË BUJANOC 6.000 OBJEKTE PRESIN PËR LEGALIZIM

Bujanoc - Beograd - Në teritorin e komunës së Bujanocit, aktualisht janë rreth 6,000 objekte të ndërtuara ilegalisht që janë në proces legalizimi, dhe arsyet e një numri kaq të madh janë neglizhenca e qytetarëve, por edhe bashkëpunimi joadekuat i komunës Departamenti i urbanizmit me shërbimin e kadastrës së pasurive të paluajtshme të këtij departamenti.

16. gusht 2021.

MINISTRIA DO TË NDIHMOJË RRETH DEPONIS DHE TRANSFER STACIONIT

Bujanoc - Beograd - Ministria e mbrojtjes së mjedisit do ta ndihmojë Bujanocin me  transfer stacionin, i cili konsiderohet si një zgjidhje për shpëtimin e jetës dhe mënyra e vetme për të parandaluar katastrofën ekologjike që kërcënon Bujanocin nga deponia e qytetit.

16. gusht 2021.

ISH PUNËTORËVE TË GEOK-SIT NGA 54.000 DINARË

Bujanoc - Beograd - Ish punëtorëve të fabrikës Geox në Vranje u paguhet një ndihmë e njëhershme prej 53,965 dinarë, njoftoi ministria e Financave.

10. gusht 2021.

NË BUJANOC 50 PËRQIND TË VAKSINUAR

Bujanoc - Beograd - Më shumë se 19,000 njerëz janë vaksinuar në Bujanoc që nga fillimi i imunizimit masiv kundër virusit korona.

10. gusht 2021.

VULIN: DO TË INSITOJË QË TË SHTRËNGOHEN POLITIKAT NDËSHKUESE NDAJ TË GJITHË TË CILËT SHKAKTOJNË ZJARRE

Bujanoc - Beograd - Ministri i brendshëm Aleksandar Vulin tha gjatë një vizite në Rrethin e Pçinjës, ku janë regjistruar më shumë se 100 zjarre të hapura javën e fundit, se ai do të insistojnë në shtrëngimin e politikës penale ndaj secilit që i shkakton ato me neglizhencë dhe pakujdesi.

9. gusht 2021.

VUÇIQ KA PARALAJRMUAR INVESTIME NË BUJANOC, BANJA E BUJANOCIT PRIORITET

Bujanoc - Beograd - Ka investitorë potencialë për Banjën e Bujanocit, ndër të tjera nga Turqia, tha presidenti serb Aleksandar Vuçiq në Vladiçin Han.

9. gusht 2021.

LUKA, ANASTASIA, BOGDANI DHE ANGJELA KANË SHËNUAR TREGIMET MË TË BUKURA PËR BUJANOCIN

Bujanoc - Beograd - Luka Milosavljević, Anastasija Janjić dhe Bogdan Matić janë fëmijë nga Bujanoci dhe nxënës të Shkollës së Mesme Sveti Sava, të shpërblyer për veprat më të mira në konkursin letrar "Më trego për rajonin tënd"

9. gusht 2021.

ASFALTI ARRITI NË VENDBANIMIN ROM

Bujanoc - Beograd - Asfaltimi i rrugës ku jetojnë pjesëtarët e komunitetit rom tregon se kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, po punon për të përmirësuar kushtet e jetesës së qytetarëve, pavarësisht nga kombësia e tyre, kumtojnë nga vetëqeverisja lokale.

  Следећа страна»