Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. shtator 2018.

TRUPI KOORDINUES NDANË BURSA PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME

Shërbimi i Trupit Koordinues ka shpallur konkurs për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Konkursi për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme nga territori i këtyre komunave është njëra ndër aktivitetet më të rëndësishme të Shërbimit të Trupit Koordinues...

28. shtator 2018.

HASANI: PVD DO TË MARRË PJESË NË ZGJEDHJET PËR KËSHILLA NACIONAL TË SHQIPTARËVE

Preshevë – Partia për Veprim Demokratik (PVD), lider i të cilës është Riza Halimi, ka sjellur vendim që të marrë pjesë në zgjedhjet për këshilla kombëtar, të cilat mbahen më 4 nëntor.

28. shtator 2018.

RRETHIN E JABLLANICËS NË PJESËN E POSHTME TË PAGAVE

Medvegjë – Rrethi i Jabllanicës, sipas pagës mesatare neto është e fundit në Serbi me 39 mijë e 270 dinarë, sipas  të dhënave të Entit Statistikor të Republikës së Serbisë.

28. shtator 2018.

KONKURS PËR NDARJEN E BURSAVE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË TERRITORIN E KOMUNËS SË PRESHEVËS PËR PERIUDHËN E VITIT SHKOLLOR 2018/2019

Në bazë të Vendimit të u.d së drejtoreshës së Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë 100 nr 67-00-00002/2018-01 të datës 26.09.2018, Shërbimi i Trupit Koordinues shpallë...

28. shtator 2018.

KONKURS PËR NDARJEN E BURSAVE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË TERRITORIN E KOMUNËS SË BUJANOCIT PËR PERIUDHËN E VITIT SHKOLLOR 2018/2019

Në bazë të Vendimit të u.d së drejtoreshës së Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë 100 nr 67-00-00002/2018-01 të datës 26.09.2018,  Shërbimi i Trupit Koordinues shpallë...

28. shtator 2018.

KONKURS PËR NDARJEN E BURSAVE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË TERRITORIN E KOMUNËS SË MEDVEGJËS PËR PERIUDHËN E VITIT SHKOLLOR 2018/2019

Në bazë të Vendimit të u.d së drejtoreshës së Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë 100 nr 67-00-00002/2018-01 të datës 26.09.2018,  Shërbimi i Trupit Koordinues shpallë...

27. shtator 2018.

NDARJA E DIPLOMAVE NË PARALELEN E FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

Bujanoc - Ceremonia e dhënies së diplomave në Fakultetin e Departamentit të Ekonomisë në Bujanoc, 54 studentë janë promovuar zyrtarisht në ekonomistë të diplomuar.

27. shtator 2018.

MILAZIMI, FURRËTARI NGA BUJANOCI USHQEN FËMIJËT NË VRAJË

Bujanoc – Shqiptari nga Bujanoci, Milazim Gegulaj për katër vite çdo ditë siguron shuajtje për dhjetra fëmijë të sëmuar nga Vraja.

27. shtator 2018.

OFRIMI I NDIHMËS TEKNIKE PËR SIPËRMARRËSIT NGA KOMUNA E PRESHEVËS, BUJANOCIT DHE MEDVEGJËS

Informojmë të gjithë biznesmenët e interesuar nga komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë se 27 dhe 28 shtator, ofrohet asistencës teknike në plotësimin e dokumentacionit përkatës, për sipërmarrësit të cilët dëshirojnë të aplikojnë për konkursin e Shërbimit të Trupit Koordinues...

24. shtator 2018.

DEMINIMI I KATËR LOKACIONE TË BUJANOCIT

Bujanoc - Ka municione të dyshimta në sipërfaqen e përgjithshme prej 2,200,000 metra katrorë në disa vende rreth Bujanocit drejt Kosovës dhe Metohisë. Qendra e Deminimit filloi të deminimin në katër lokacione.

  Следећа страна»