Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
17. shtator 2019.

FTESË PËR PJESËMARRJE NË FESTIVALIN E DYTË TË MJALTIT NË MEDVEGJË (AFATI: 20 SHTATOR 2019)

Medvegjë - Shoqata e Bletarëve Aspis, në bashkëpunim me Komunën e Medvegjës dhe Trupin Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, po organizojnë Festivalin e Dytë të Mjaltit që do të mbahet më 3 tetor 2019.

17. shtator 2019.

FTESA PUBLIKE PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORINË RAJONALE “CONNECTING NEIGHBOURS 2019) (AFATI: 23 SHTATOR 2019)

Organizatat e shoqërisë civile, njësitë e vetëqeverisjes lokale dhe përfaqësuesit e institucioneve kulturore, arsimore dhe shkencore nga territori i Republikës së Serbisë janë të ftuar të regjistrojnë përfaqësuesit e tyre për pjesëmarrje në punëtorinë rajonale „Connecting Neighbors 2019“.
17. shtator 2019.

PARAQITJA PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN ERALE “METODAT DHE TEKNIKAT E ZHVILLIMIT TË KOMPETENCAVE KRYESORE NË ARSIMIMIN E TË VJETËRVE” (AFATI: 30 SHTATOR 2019)

Fondacioni Tempus po organizon një konferencë kombëtare EPALE me titull "Metodat dhe teknikat për zhvillimin e kompetencave kryesore në arsimin e të rriturve", e cila do të mbahet të mërkurën, më 16 tetor 2019, nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 16 pasdite në Beograd.
16. shtator 2019.

FTESA PUBLIKE E MINISTRISË SË ARSIMIT, SHKENCËS DHE ZHVILLIMIT TEKNOLOGJIK PËR DORËZIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE TË CILËT FINANCOHEN NË KUADËR TË PROGRAMIT PËR NDARJEN E MJETEVE INVESTUESE (AFATI: 15 TETOR 2019)

Ministria e Arsimit dhe Zhvillimit Teknologjik ka filluar aktivitetet e duhura përgatitore për përgatitjen e Programit të alokimit të fondeve të investimeve të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik për vitin buxhetor 2020...

16. shtator 2019.

QENDRA E AFTËSIVE MODERNE (CMB) KA HAPUR PARAQITJE PËR PROJEKTIN “TË RINJËT KUNDËR DHUNËS NDAJ GRAVE” (AFATI: 22 SHTATOR 2019)

Qendra për Aftësi Moderne (CMV) ka hapur aplikime për projektin "Rinia kundër dhunës ndaj grave". Projekti ka për qëllim nxënës të shkollave të mesme nga Shabaci, Paraçini, Kikinda dhe Beogradi (Komuna Stari Grad), si dhe të gjithë nxënësit e shkollave të mesme të tjera që ndajnë vlerat e barazisë dhe mos dhunës.

13. shtator 2019.

PROGRAMI I QEVERISË SË SERBISË PËR TË MBËSHTETUR FILLIMET E BIZNESIT DO TË FILLOJË SË SHPEJTI

Beograd - Kryetari i Odës Ekonomike të Serbisë, Marko Çadezh thotë se është e rëndësishme të bashkohen ndërmarrje të reja inovative me industri të mëdha dhe njoftoi se programi i Qeverisë së Serbisë për të mbështetur fillimet e biznesit do të fillojë së shpejti.

13. shtator 2019.

OPENS FUNDCON:KONGRESI NACIONAL FANDREJZING(AFATI:19 SHTATOR 2019)

Qendra rinore e Evropës Novi Sadi OPENS ftonë të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në Kongresin nacional të Frajdenzingut i cili do të mbahet nga 20 deri më 22 shtator të vitit 2019 në Novi Sad.

13. shtator 2019.

PUNËTORI PA TË HOLLA PËR TË KËNDUAR DHE LUAJTUR KITARE DHE BATERI NË NISH

Nish - Punëtori falas të muzikës  organizohen në Nish për të rinjtë midis moshës 18 dhe 30 vjeç, dhe të interesuarit mund të aplikojnë ose të mësojnë  të këndojnë në mënyrë perfekte, si dhe të luajnë kitarë dhe bateri, deri në 29 shtator.

12. shtator 2019.

THIRRJE PËR APLIKIME PËR PAKO MBËSHTETËSE PËR QEVERISJET KOMUNALE DHE TË QYTETEVE (10 TETOR 2019)

Në kuadër të realizimit të fazës së dytë të projektit "Menaxhimi i burimeve njerëzore në vetëqeverisjen lokale", i cili në bashkëpunim me Ministrinë për vetëqeverisje shtetërore dhe lokale dhe me  Konferencën e përhershme të qyteteve dhe komunave, realizon Këshilli i Evropës ndërsa bashkarisht e financontë  Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës, shpall:

12. shtator 2019.

PËR NDËRMARRJET E VOGLA DHE TË MESME NË DISPOZICION 740 MILION EURO KREDI

Për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Serbi do të jenë në dispozicion më shumë se 740 milion € kredi të favorshme në periudhën e ardhshme  në kuadër të programit të Bashkimit Evropian për konkurrencën e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme COSME...

  Следећа страна»