Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
20. korrik 2021.

URIMI ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

ЗZoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komuna Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, uron të gjithë banorët e besimit islam festën e Kurban Bajramit, me dëshirën që këtë festë ta shoqërojë shëndeti dhe gëzimi me familjet dhe miqët e tyre.

16. korrik 2021.

MURALI NË MURIN E GJIMNAZIT “SKENDERBEU”: LIBRI ËSHTË USHQIM I TRURIT

Preshevë - Beograd - Gjimnazi "Skenderbeu" në Preshevë është zbukuruar me një mural të ri "Libër", të cilin shkolla e mori falë OJQ-së "Bëhu Aktiv 16".

16. korrik 2021.

TËRNOCI I MADH – TURI, ËSHTË BËRË ASFALLTIMI PASTAJ NDRIÇIMI I RI

Bujanoc – Beograd - Ndriçimi i ri publik u instalua në rrugën midis Tërnocit të Madh dhe Turisë, njoftoi komuna e Preshevës.

16. korrik 2021.

KAMPI I EMIGRANTËVE NË PRESHEVË EMËROHET ME EMRIN DRAGAN STANISAVLEVIQ

Preshevë - Beograd - Kampi i emigrantëve në Preshevë u emërua me emrin  Dragan Stanisavleviq Gagi nga ai vend, i cili ka punuar në kamp që nga hapja e tij më 8 korrik 2015.

12. korrik 2021.

KUD KOLO PARA NJERËZVE TË BUJANOCIT NË DITËN E SHËN PJETRIT

Bujanoc - Beograd - Shoqata Kulturore dhe Artistike e Bujanocit "Kolo" do të performojë para publikut vendas në Bujanoc për festën e qytetit - Dita e Shën Pjetrit (12 korrik) në orën 20:30.

12. korrik 2021.

NËNSHKRIMI I KONTRATAVE ME BUJQIT

Bujanoc - Beograd - Nënshkrimi i kontratës me bujqit të cilët morën subvencione nga Komuna e Bujanovcit është caktuar për 12 korrik në orën 12.

12. korrik 2021.

NJË ZJARR I MADH NË RAKOVCË, ZJARRFIKËSIT E BUJANOCIT PARANDALUAN KATASTROFËN

Bujanoc - Beograd - Me një veprim të rrufeshëm dhe sakrificë të zjarrfikësve të Bujanovcit në Rakovcë më 11 korrik, kur shpërtheu një zjarr në një punishte zdrukthëtarie, u parandalua një katastrofë me përmasa të papara.

8. korrik 2021.

ALMIRI NGA BUJANOCI NË REPREZENTACIONIN E SERBISË

Bujanoc - Beograd - Një i ri nga Bujanoci, Almir Asani, është ftuar në ekipin kombëtar serb të basketbollit dhe që nga sot ai është në kampin stërvitor të përzgjedhjes së basketbollistëve më të mirë serbë nën 15 vjeç.

Bujanoc - Beograd - Një i ri nga Bujanoci, Almir Asani, është ftuar në ekipin kombëtar serb të basketbollit dhe që nga sot ai është në kampin stërvitor të përzgjedhjes së basketbollistëve më të mirë serbë nën 15 vjeç.

8. korrik 2021.

ARIFI PËRMBUSH PREMTIMIN E BANORËVE TË BOZHINJEVCIT

Bujanoc - Beograd - Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, përmbushi një nga premtimet e dhëna banorëve të Bozhinjevcit në takimin pas protestës për shkak të problemeve komunale. Makineritë e Komunalisë, të shoqëruara nga Arifi, së bashku me punëtorët, dolën në fushë dhe zgjidhën problemin e ujërave të zeza në këtë fshat.

8. korrik 2021.

TË PARAT NË DËSHIRAT E MATURANTËVE JANË SHKOLLA MEDICINALE NË VRAJË, “SVETI SAVA” DHE GJIMNAZI

Bujanoc - Beograd - Shumica e maturantëve të Shkollës Fillore të Bujanocit "Branko Radičević" dëshirojnë të vazhdojnë shkollimin në Shkollën Mjekësore të Vrajës, pastaj në "Sveti Sava" dhe Gjimnazin "Bora Stanković".

  Следећа страна»