Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
5. tetor 2020.

PYETËSORI PËR VLERËSIMIN E KAPACITETEVE DHE NEVOJAVE TË ORGANIZATËS SË SHOQËRISË CIVILE DHE GRUPEVE JOFORMALE

Pyetësori ishte i përbërë nga një ekip i përbërë nga përfaqësues të organizatave partnere - Koalicioni Kombëtar për Decentralizimin, Fondacioni Jelena Shantiq dhe Grupi 484.

5. tetor 2020.

RYCO KA SHPALLUR FTESËN E KATËRT PUBLIKE PËR DORËZIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE (AFATI: 12 TETOR 2020)

Objektivi i përgjithshëm i kësaj thirrje për propozime të projekteve është të mbështesë shoqëriTë civile në Ballkanin Perëndimor në nxitjen e pajtimit dhe bashkëpunimit rajonal të të rinjve gjatë pandemisë KOVID-19 duke u ofruar të rinjve mundësi që krijojnë hapësirë ​​për dialog, mësim të ndërsjellë dhe mirëkuptim më të madh...

5. tetor 2020.

PËR RRETHIN E PÇINJËS KANË ARRITUR 7.800 DOZA VAKSINA KUNDËR GRIPIT SEZONAL

Vrajë, Bujanoc, Preshevë - Një numër i mjaftueshëm i vaksinave kundër gripit sezonal ka mbërritur për rrethin e Pçinjit, në mënyrë që të gjithë të vaksinohen në kohën e duhur, sigurojnë Instituti për Shëndet Publik në Vranjë.

5. tetor 2020.

NË PRESHEVË ËSHTË HEQUR SITUATA E JASHTËZAKONSHME

Preshevë - Në seancën e Shtabit  për Situata Emergjente në Preshevë, e cila u mbajt të premten, është hequr situata emergjente në territorin e kësaj komune, konfirmoi Driton Salihu, drejtor i Shtëpisë së Shëndetit dhe anëtar i këtij Shtabi.

5. tetor 2020.

SHKA “RAZIGRANO KOLO – VEZ” NGA MEDVEGJA RUAN TRASHIGIMINË KULTURORE DHE TRADITËN PËRMËS VALLËS, KËNGËS DHE SHOQËRIMIT

Medvegjë - Shoqata Kulturore dhe Artistike "Razigrano kolo - Vez" nga Medvegja u themelua më 5 maj 2018. Shoqëria ka 120 anëtarë aktivë nga 5 deri në 20 vjeç, dhe themeluesja dhe kryetarja e kësaj shoqate, Bojana Lakushiq, thotë se ideja e shoqërisë...