Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. shtator 2008.

11. shtatore 2008.

Organizata joqeveritare Qendra per demokraci dhe zhvillim te jugut te Serbise dhe Agjensioni Regjional informativ JUGPRESS organizojne tribunen ne te cilen behet fjale per Jugun e Serbise dhe Kosoven. Tribuna do te mbahet te enjten me 11 shtatore ne ora 13,00 ne Press Qendren ne Bujanoc.

5. shtator 2008.

5. shtatore 2008.

Kyetari I posagjedhur I Trupit Koordinues te Qeverise se Serbise Milan Markoviq vizitoi Bujanocin "Me bashepunim te ndersjelle ne mes te Trupit Koordinues dhe udheheqjes locale deri te zgjedhja e problemeve ne jugun e Serbise Bujanoc- Ministri i pushtetit local e njeherit edhe kryetar I posazhjedhur I Trupit koordinuesper komunat Presheve, Bujanoc dhe Medvegje Milan Markoviq te premten me 5 shtatore eshte takuar me me kryetaret e komunave Bujanocit-Shaip Kamberin, Presheves-Nader Sadikun dhe te Medvegjes-Sllobodan Drashkoviqin. Kryetari I Trupit Koordinues, Milan Markoviq ka pasur takim te perbashket me shefin e misionit te OSBE-se ne Serbi ambasadorin Hans-Ola Urstad dhe deputetin Riza Halimi.