Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
19. maj 2020.

MALI: PENSIONERËVE NGA 100 EURO DERI TË MËRKUREN

Beograd - Ministri i financave, Sinisha Mali, deklaroi se janë paguar 100 euro për 950,000 pensionistë që kishin një llogari në Bankën e Kursimeve Postare, ndërsa pagesa për ata me llogari në banka të tjera filloi të hënën.

19. maj 2020.

PËRKRAHJA PËR KOMPANI TË VOGLA DHE TË MESME: NJË MILIARDË DINARË PËR BLERJEN E PAJISJEVE (AFATI: 31 DHJETOR 2020)

Beograd - Ministria e Ekonomisë, në kuadër të Programit të Mbështetjes së Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme, ka shpallur një ftesë publike për shpërndarjen e fondeve të pakthyeshme për subjektet ekonomike për blerjen e pajisjeve këtë vit. Janë ndarë një miliard dinarë për realizimin e këtij programi.

19. maj 2020.

JANË HAPUR PARAQITJET PËR JAVËN EVROPIANE TË PROGRAMEVE TË REJA ERASMUS + (AFATI: 28 KORRIK 2020)

Bruksel - Komisioni Evropian ka shpallur një thirrje për projekt propozime për Javën Evropiane të Rinisë në kuadër të programit Erasmus +.

19. maj 2020.

FTESË PËR DORËZIMIN E PROPOZIMEVE TË PROJEKTIT: NDËRTIMI I REZISTENCËN E BASHKËSISË NË EKTRIMIZMIN E DHUNSHËM NË BALLKANIN PERENDIMOR (Afati: 7 Qershor 2020)

Пројекат „Заједнице на првом месту: Покретање hub-а организација цивилног друштва који ће се бавити питањем насилног екстремизма – од превенције до реинтеграције” покренут је у циљу оснаживања организација...

15. maj 2020.

GARA E KOMISIONIT EVROPIAN PËR IDENË MË TË MIRË NË FUSHËN E PROMOVIMIT TË SIPËRMARRËSISË (AFATI: 20 QERSHOR 2020)

Komisioni Evropian edhe këtë vit po organizon konkurs për idenë më të mirë në fushën e promovimit të ndërmarrësisë - European Enterprise Promotion Aëards (EEPA).

15. maj 2020.

UNESCO SHPALL KONKURS PËR PROJEKTET PËR FONDIN NDËRKOMBËTAR PËR DIVERSITET KULTUROR (afati: 16 qershor 2020)

Përveç angazhimit të saj të fortë për zhvillimin e qëndrueshëm, Fondi Ndërkombëtar për Diversitetin Kulturor (IFCD) mbështet gjithashtu nisma që inkurajojnë industritë kulturore dhe krijuese në vendet në zhvillim, gjë që është qëllimi i kësaj thirrje.

15. maj 2020.

EPALE TRAJNIMI PROFESIONAL (AFATI: 22 MAJ 2020)

Fondacioni Tempus - Ekipi kombëtar i ndihmës EPALE në Republikën e Serbisë po organizon një trajnim në internet me titull "Zhvillimi i kompetencave dixhitale dhe përdorimi i mjeteve TIK në punën me nxënësit e rritur", i cili do të mbahet nga 25 deri më 29 maj.

15. maj 2020.

KA FILLUAR EDHE PARAQITJA PËRMES TELEFONIT PËR NDIHMËN SHTETËRORE PREJ 100

Beograd - Deri më sot, të gjithë qytetarët e rritur që kanë letërnjoftim dhe vendbanim në Serbi mund të aplikojnë edhe përmes telefonit për një ndihmë një herë prej 100 eurosh.

15. maj 2020.

TË PUNËSUARVE NË BANJËN E BUJANOCIT DO T`I PAGUHEN PAGAT PËR VITIN 2018

Bujanoc - Punonjësve të Spitalit Special të Banjës së Bujanocit u janë paguar pagat nga viti 2018 dhe një pjesë e pagave nga viti i kaluar, pasi ky mjet shëndetësor argëtoi nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore në shumën 22 milion dinarë.

14. maj 2020.

FILLOI APLIKIMI PËR NDIHMË PREJ 100 EURO PËRMES FAQES SË INTERNETIT TË ADMINISTRATËS SË THESARIT

Beograd- Që nga dita e djeshme, të gjithë qytetarët e rritur të Republikës së Serbisë me letërnjoftim të vlefshëm dhe qëndrim në Republikën e Serbisë mund të aplikojnë për ndihmë prej 100 euro përmes portalit të administratës së thesarit, tha Ministri i Financave Sinisha Mali.

  Следећа страна»