Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. mars 2020.

NJOFTIM PËR MEDIA - 31.03.2020.

Qytetarët e Republikës së Serbisë nga Presheva dhe Bujanoci, të cilët studiojnë në universitetet e Republikës së Turqisë sot në mënyrë të sigurt janë kthyer në vend. Komuna e Bujanocit dhe Këshilli Kombëtar Shqiptar për këta studentë ka organizuar transportin e tyre.

31. mars 2020.

MËSOHET ÇFARË PËMBANË PAKOJA PËR MË TË RREZIKUARIT

Bujanoc-Një procedurë e përshpejtuar e prokurimit publik është duke u zhvilluar për pakot me produktet themelore të ushqimit dhe higjienës të destinuara për qytetarët më të prekur gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, për të cilat Komuna e Bujanocit ka ndarë nga buxheti 500.000 dinarë.

31. mars 2020.

DR.JOVANOVIQ: DUHET TË PARANDALOJMË PËRHAPJEN E VIRUSIT NË BUJANOC

Bujanoc-Pas vdekjes së parë nga virusi korona në territorin e Bujanocit, ne duhet të ndërmarrim të gjitha masat për të parandaluar përhapjen e epidemisë në komunën tonë njofton qytetarët dr. Lela Jovanoviq  drejtoresha e Shtëpisë së Shëndetit në Bujanoc.

31. mars 2020.

SI TË MERRESH ME NJË SITUATË TË RE GJATË EPIDEMISË SË KORONAVIRUSIT

Beograd- Masat e rekomanduara të izolimit social japin rezultatet më të mira në luftimin e epidemisë, por ato sjellin gjithashtu ndryshime në rutinat për të gjithë anëtarët e familjes.

31. mars 2020.

PAKETA 5 MILIARDË EURO: 7 MASA KRYESORE PËR TË NDIHMUAR EKONOMINË DHE QYTETARËT

Beograd-Presidenti i Republikës së Serbisë, Aleksandar Vucic, ka njoftuar se paketa e ndihmës për ekonominë e përgatitur nga Qeveria e Republikës së Serbisë do të jetë me vlerë rreth pesë miliardë euro.

31. mars 2020.

EMIGRANTËT NË SERBI NDIHMOJNË: QEPIN MASKA, OFROJNË EDHE NDIHMËN MJEKËSORE

Bujanoc - Emigrantët e vendosur në qendrat e pritjes në Serbi duan të ndihmojnë shtetin i cili i ka pranuar. Në tre qendrat qepen maska, ndërsa në mesin e emigrantëve ka edhe personel mjekësor që ofrojnë ndihmën e tyre profesionale, thotë drejtori i Komisariatit për Refugjatë dhe Emigrim Vladimir Cuciq.

31. mars 2020.

STUDENTËT NGA TURQIA SOT NISIN RRUGËN PËR NË SERBI

Bujanoc - Studentët nga Bujanoci dhe Presheva, të cilët studiojnë në Turqi, do të fluturojnë sot për në Serbi.

30. mars 2020.

VENDIMET MË TË REJA TË QEVERISË SË REPUBLIKËS SË SERBISË JANË SJELLUR NË SEANCËN E MBAJTUR MË 28 MARS 2020

Beograd - Qeveria e Republikës së Serbisë, në një seancë të mbajtur të shtunën (28 Mars), miratoi masat e fundit për të parandaluar përhapjen e virusit COVID-19 në lidhje me situatën e jashtëzakonshme:

30. mars 2020.

KËTË VIT PROVIMI PRANUES DO TË JETË ONLINE

Beograd – Nxënësit e zellshëm që duan të regjistrohen në shkolla të mesme të specializuara për matematikë, fizikë, IT, biologji dhe kimi, si dhe për gjuhët e huaja, do të kenë provim pranues në mënyrë online, tha ministri i arsimit Mladen Sarçevi` për Tanjug.

30. mars 2020.

SHËRBIMET E INTERNETIT NË KOHËN E PANDEMISË

Fondacioni SHARE u ka bërë thirrje provaiderëve vendor që të ofrojnë rrjet të gjithë përdoruesve të internetit gjatë kohës së situatës së jashtëzakonshme, pavarësisht nëse ata i kanë shlyer faturat e tyre:

  Следећа страна»