Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. gusht 2018.

ZONA E RE E KËMBËSORËVE NË BUJANOC DO TË PËRFUNDOHET NË TETOR

Bujanoc - "Puna në zonën e re për këmbësorë, e cila filloi në fillim të kësaj jave, do të përfundojë në 30 deri në 40 ditët e ardhshme", ka thënë Enver Ramadani, kryeshef i Departamenti për Investime dhe Zhvillim në komunën e Bujanocit.

31. gusht 2018.

NË RRETHIN E PÇINJËS NË LISTËN E TEPRICËS TEKNOLOGJIKË JANË 221 PUNËTORË ARSIMOR

Preshevë, Bujanoc - Sipas Ministrisë së Arsimit, 4,504 punonjës në shkolla janë bërë një tepricë teknologjike këtë vit.

31. gusht 2018.

ADMINISTRATA KOMUNALE E MEDVEGJËS KA FITUAR ÇERTIFIKATËN ISO 9001:2015

Medvegjë - Pas një periudhe të harmonizimit të punën e saj me standardet e përcaktuara për ofrimin e shërbimeve të cilësisë, administrata komunale e komunës së Medvegjës ka marrë një çertifikatë se sistemi i menaxhimit të organizatës së cilësuar është në përputhje me kërkesat...

31. gusht 2018.

FTESË PËR MEDIA - 31.08.2018.

Ju ftojmë që të hënën më 3 shtator, nga ora 12 e 30 minuta, të merrni pjesë në ndarjen e artikujve dhe çantave shkollore falas për nxënësit e klasave të para në Preshevë.

29. gusht 2018.

NË “BIVODA” JANË GRUMBULLAR 40 NJËSI GJAKU

Bujanoc – Në aksionin tradicional të dhurimit të gjakut, i cili është organizuar në „Bivoda“ në Bujanoc, janë grumbulluar 40 njësi të gjakut.

 

29. gusht 2018.

NGA FSHATI GAZDARE TË RINJËT NUK DALIN

Medvegjë - Fshati Gazdare bë bazë të numrit të banorëve dhe ka rreth 500, më të mëdhenjtë në komunën e Medvegjës. Prej aty, të rinjtë nuk largohen. Në fshat ka disa familje me më shumë se katër fëmijë. Në Gazdare, e cila ka një infrastrukturë të mirë, ka filluar ndërtimi i një kishe të re, dhe plani është për themelimin e një kooperative.

 

29. gusht 2018.

USHTRIA E SERBISË – BËHUNI PROFESIONISTË

 

Vrajë - Ministria e Mbrojtjes dhe ushtria serbe kanë nisur një procedurë për pranimin e ushtarëve profesionistë në Ushtrinë së Serbisë për të plotësuar venet e punës, që do të thotë se palët e interesuara mund të aplikojnë për punë në Brigadën e 4 të Ushtrisë Këmbësorike.

28. gusht 2018.

ARSIQ: SHQIPTARËT NGA MEDVEGJA NUK DOJNË QË T`I BASHKOHEN KOSOVËS DHE METOHISË

Medvegjë – Nebojsha Arsiq, kryetari i komunës së Medvegjës, ka deklaruar se komuna është shembull i mirë se një mjedis multietnik mund mirë të funksionojë. 

 

28. gusht 2018.

HEQJA E POENAVE TË DËNIMEVE TEK STAZHI I PUNËS ME BENIFICION

Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - "Deri në fund të vitit, të gjithë ata që kanë pasur gjatë përvojës së punës stazh të punës me beneficion do t`i hiqen poenat e dënimeve për pensionet", tha ministri i punës, punësimit, çështjeve veterane dhe sociale, Zoran Gjorgjeviq.

 

28. gusht 2018.

FTESA E AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË ÇEKISË NË BEOGRAD PËR DORËZIMIN E KËRKRESAVE PËR PROJEKTET E VOGLA LOKALE

Ambasada e Republikës Çeke në Beograd ka shpallur thirrjen për dorëzimin e kërkesave  për projekte të vogla lokale (MLP) të bashkëpunimit zhvillimor të cilat menaxhohen direkt nga Ambasada e Republikës së Çekisë në Beograd.

 

 

 

  Следећа страна»