Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
7. korrik 2022.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I DYTË I GRUPIT TË POSAÇËM PUNUES PËR INTEGRIMIN E SHQIPTARËVE NË INSTITUCIONET SHTETËRORE

Београд – На другом састанку Посебне радне групе за интеграцију Албанаца у државне институције, представљена је експерткиња Емилија Орестијевић која ће радити на изради документа са планом за интеграцију албанске националне мањине.

7. korrik 2022.

VERA KULTURORE VERORE NË BUJANOC: FËMIJËT NË PREMIJERË

Bujanoc - Beograd - Vera tradicionale kulturore e Bujanocit u hap zyrtarisht me shfaqjen e fëmijëve të parashkollorit "Gëzimi ynë" në Bujanoc dhe nxënësve të shkollës së muzikës.

7. korrik 2022.

ME ANGAZHIMIN E GRUPIT TË PUNËS JANË PUNËSUAR DY SHQIPTARE NË QENDRAT SHËNDETËSORE NË VRAJË

Beograd - Preshevë - Bujanoc - Vrajë Dr Hylja Kadriu nga Presheva dhe dr Nedrete Ameti nga Bujanoca kanë filluar të punojnë në Qendrën Shëndetësore në Vrajë përkatësisht në Shtëpinë e Shëndetit në Vrajë. Këto dy shqiptare pjesëtare të komunitetit shqiptar kanë fituar punë në Qendrën Shëndetësore në Vrajë dhe atë në periudhë për gjashtë muaj.

4. korrik 2022.

TRAJNIMI PËR PUNËSIM PËR ROMËT E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka shpallur thirrje publike për trajnime për punësimin e të kthyerve romë në Bujanoc, sipas Marrëveshjes së ripranimit.

1. korrik 2022.

OEBS:QËLLIMI ËSHTË LIRIA E PLOTË E MEDIAS DHE SIGURIA E GAZETARËVE

Beograd - Misioni i OSBE-së në Serbi dhe organizata e OSBE-së për lirinë e medias organizuan një konferencë treditore kushtuar lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve. 

1. korrik 2022.

FËMIJËT HAPIN VERËN KULTURORE NËBUJANOC

Bujanoc - Beograd - Manifestimin tradicional të verës kulturore të Bujanocit do ta hapin të martën, më 5 korrik, fëmijët e çerdhes "Gëzimi ynë" dhe nxënësit e shkollës së muzikës.

 

 

 

homescontents