Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. shkurt 2015.

BUJANOCI NDËRTON TRANSFER STACIONIN PËR MENAXHIMIN E MBETURINAVE

Bujanoc – „Komuna e Bujanocit ka siguruar shumicën e pjesës së mjeteve për ndërtimin e transfer stacionit për mbeturinat në deponinë e Bujanocit, kështu që presim që ndërtimi i fazës së parë të projektit të mbaroj gjatë këtij viti“, ka deklaruar Fazila Azemoviq, udhëheqëse e Zyrës Lokale për Zhvillim Ekonomik.

27. shkurt 2015.

TAKIMI I INSPEKTORIT PËR PUNË, DREJTORIT PËR NDËRMARRJE PUBLIKE DHE PËRFAQËSUESIT TË VETQEVERISJEVE LOKALE NË RRETHIT E PÇINJËS

Vranjë – Duke hapur takimin, Sllavisha Bullatoviq, kryeshef i rrethit të Pçinjës, ka thënë se zgjidhja e çështjeve të punës në të zezë është e rëndësisë së madhë në rrethin e Pçinjës.

27. shkurt 2015.

TAKIMI I ARSIMTARËVE ME PËRFAQËSUESIT E INSTITUCIONEVE

Për mesuesit dhe arsimtarët e gjuhës sërbe si gjuhë joamtare, pedagogët dhe drejtorët e shkollave nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja...

26. shkurt 2015.

ËSHTË MBAJTUR MBLEDHJA E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES 26.02,2015.

Në Pallatin Serbia, sot është mbajtur mbledhja e kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

25. shkurt 2015.

MBLEDHJA E KËSHILLIT ADMINISTRATIV TË PROGRESIT EUROPIAN

Bllacë – Të premten, më 27 shkurt të vitit 2015, me fillim në ora 12.30 minuta do të mbahet mbledhja e katërt e Këshillit Administrativ të Progresit Europian, e cila do të mbahet në hapësirat e Shkollës së Lartë të Biznesit të studimeve profesionale.

25. shkurt 2015.

PËRQAFIMI PËR NDËRGJEGJËSIMIN PUBLIKUT RRETH SËMUDJEVE TË RALLA

Në marrëveshje me shoqatën rajonale të personave  me sëmudje të ralla, Organizata Nacionale për sëmudje të rralla të Serbisë, zhvillon fushatën „Përqafo për sëmundje të rralla“. Qëllimi i fushatës për rritjen e ndërgjegjësimit të publikut rreth sëmundjeve të ralla dhe grumbullimit sa më të madh të numrit të fotografive me të cilat do të shprehet përkrahja për të gjithë personat me sëmundje të ralla, si dhe për familjet e tyre. 

25. shkurt 2015.

NESËR DO TË MBAHET MBLEDHJA E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES

Mbledhja e kryesisë së Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë do të mbahet nesër në ora 12, në Pallatin Serbia.

24. shkurt 2015.

KOMPANIA POR WERNER WEBER KA DHURUAR FOTO APARAT PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË MEDVEGJË

Medvegjë – Pjësëtarët e foto seksionit të shkollës së mesme teknike “Nikolla Teslla”, në Medvegjë, kanë fituar dhuratë një foto aparat të tipit “Nikon”. Foto aparatin u’a ka dhuruar kompania Por Werner Weber (PWW), kompani e cila mirret me grumbullimin e mbeturinave nga territori i komunës së Medvegjës.

24. shkurt 2015.

PROJEKTI “NJË HAP MË SHUMË – NJË HAP MË AFËR”

Vrajë – OJQ “Neksus”, në bashkëpunim me partneren e saj OJQ “Ofer” nga Bujanoci, kanë filluar fazën e parë të realizimit të projektit “Një hap më shumë – një hap më afër”, përmes organizimit të punëtorive edukative për përdorimin e “Forum” teatrit në Vërnjaçka Banjë.

23. shkurt 2015.

„ZEMRA PREJ MËNDAFSHI“ KA FITUAR VENDIN E PARË

Medvegjë – Nxënësit e shkollës së mesme “Radovan Kovaçeviq”, në vendbanimin e minierës Lece të Medvegjës, në të cilën shkollë mësimin e ndjekin 50 nxënës, për dy vite bëjnë filmat më të mirë të metrazhit të shkurtër dhe fitojnë në konkurset e Agjensionit për luftën kundër korrupsionit.

  Следећа страна»