Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. prill 2019.

LESKOCI DHE MEDVEGJA NË FORUMIN E PARË SERBO-HOLANDEZ PËR UJIN DHE ENERGJINË

Medvegjë - Përfaqësuesit e qytetit të komunës së Leskocit dhe Medvegjës kanë marrë pjesë në forumin e parë serbo-holandez "Uji dhe Energjia 2019" në Beograd, ku më shumë se nëntëdhjetë kompanitë diskutuan mundësitë e bashkëpunimit me kompanitë holandeze që janë bartësit e teknologjive të përparuara në fushën e mbrojtjes së mjedisit, energjisë të rinovueshme dhe përpunimit dhe trajtimit të ujërave të ndotura.

25. prill 2019.

URIMI PËR PASHKËT NGA KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ

Me rastin e Pashkëve, festës më të madhe dhe më të gëzuar krishtere, kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc, Medvegjë Zoran Stankoviq, ka uruar të gjithë besimtarët të cilët festojnë këtë festë.

22. prill 2019.

DUKE VOLUNTUAR DERI NË ZVICËR!

Qendra Vullnetare e Vojvodinës ju fton të konkurroni për vullnetarizëm afatgjatë në Zvicër!

22. prill 2019.

KALONI VERËN E PA HARRUESHME NË ITALI PËRMES PRAKTIKËS STUDENTORE!

Organizata më e madhe studentore në botë- AIESEC dhe këtë vit, përmes programit Global Volunteer, organizon praktikat vullnetare në mbi 120 vende të botës, të cilat janë të destinuara për studentët e të gjitha fakulteteve, dhe të cilat zgjasin 6 deri në 12 javë.

22. prill 2019.

FESTIVALI I 9 I MINI BASKETIT: TOPI NË VEND TË MOBILIT

Bujanoc - Më shumë se 700 fëmijë nga 17 klubet e ndoqën festivalin mini basketit i cili organizohet për të nëntën herë në Bujanoc nga KB "Play 017".

22. prill 2019.

FILMI MBI BUJANOCIN NË PANAIRIN E TURIZMIT NË NISH

Bujanoc - Përveç suvenive dhe botimeve, Organizata Turistike gjithashtu paraqiti në formën video qendrore paraqiti edhe një film promocional për Bujanocin në Panairin e 20-të të Turizmit në Nish.

22. prill 2019.

FORMOHET REGJIONI TURISTIK JUGOLINDOR

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë - Në kuadër të Panairit të Turizmit në Nish, u zhvillua një iniciativë e drejtuesve të organizatave turistike, ku u bë marrëveshja për formimin e rajonit turistik juglindor, i cili do të përbëhej nga katër rrethe – ai i Pirotit, Nishavës, Jabllanicës dhe Pçinjës.

22. prill 2019.

EMIGRANTËT E SHËNUAN DITËN E PLANETIT ME SHËTITJE NË LIQENIN E BUJANOCIT

Bujanoc - Më rasitn e 22 prillit, Ditës së Tokës, për emigrantët e Qendrës së Pranimit në Bujanoc dhe vullnetarët e Kryqit të Kuq Bujanocit, është organizuar shëtitje e përbashkët në Liqenin e Bujanocit. Atje emigrantët dhe vullnetarët kanë pastruar shëtitoren pranë liqenit, kanë peshkuar dhe në përreth pyellit vendosën shtëpiza për zogjë.

22. prill 2019.

TRAJNIMI I PAQËSORËVE TË USHTRISË SË SERBISË PËR MISIONIN NË LIBAN

Bujanoc – Në Qendrën për trajnimin e njësive për operacione shumëkombëshe është mbajtur kontrollimi i gatishmërisë së njësive të ushtrisë dhe Komandës Trajnimit për të marrë pjesë në misionin e OKB-së në Liban, kumtoi Ushtria e Serbisë.

18. prill 2019.

TRAJNIMI RINOR NË BRITANI TË MADHE (AFATI: 30.04.2019)

Qendra për Politikat e Bashkëpunimin dhe Zhvillimit (CRPS) Ju fton të aplikoni për Projektin e Ndërmarrësisë Digjitale: “Digital Entrepreneurship Project: Empoëering Disadvantaged Young People ëith Resourceful Digital Skills” ,që do të zhvillohet në Mançester, Angli, nga 18 deri më 27 korrik 2019 .

  Следећа страна»

 

 

homescontents