Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
21. tetor 2019.

FTESË PËR TRAJNIM “PROMOTERËT E INKLUZIONIT SOCIAL” PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME ME HENDIKEP (AFATI: 31.10.2019)

Shoqata e Studentëve me Aftësi të Kufizuara (USH) fton të gjithë nxënësit e shkollave të mesme me aftësi të kufizuara të regjistrohen në trajnime që do t'i fuqizojnë që ata të bëhen promotorë dhe promotore të përfshirjes sociale.

21. tetor 2019.

DISKUTIM PUBLIK MBI PROPOZIMIN E LIGJIT MBI NDRYSHIMET DHE PLOTËSIMET E LIGJIT MBI BAZAT THEMELORE TË ARSIMIT DHE EDUKIMIT

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива представнике установа у области образовања и васпитања, цивилни сектор, државне органе и друга заинтересована физичка и правна лица да се упознају...

18. tetor 2019.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME BUJQËVE TË RINJ (AFATI:31 DHEJTOR 2019)

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave ka shpallur një thirrje për propozime për të mbështetur stimuj për programe që lidhen me diversifikimin e të ardhurave dhe përmirësimin e cilësisë së jetës në zonat rurale përmes mbështetjes për fermerët e rinj në vitin 2019.

18. tetor 2019.

SHPËRBLIMET VJETORE PËR QYTETARË AKTIV – FILLESTARËT E NDRYSHIMIT (AFATI: 27 TETOR 2019)

Shkolla e Hapur e Beogradit, në bashkëpunim me Fondin e Beogradit për Përsosmëri Politike dhe Rrjetin Ballkanik të Kërkimit Serbia, dhe me mbështetjen e Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), ka hapur konkursin e parë për Shpërbimet Vjetore të Avokatisë.

17. tetor 2019.

IPARD KA SHPALLUR FTESË PUBLIKE PËR BLERJEN E TRAKTORËVE TË RINJ (AFATI: 25 NËNTOR 2019)

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave – Administrata e Pagesave Agrare ka lëshuar thirrjen e katërt publike për propozime për miratimin e projektit për stimuj IPARD për blerjen e traktorit të ri.

17. tetor 2019.

EU PRO KA SHPALLUR FTESË TË DZTË PËR NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME SIPËRMARRËSVE, KOMPANIVE MIKRO DHE TË VOGLA (AFATI: 10 NËNTOR 2019)

Укупан буџет овог позива за доделу бесповратне помоћи предузетницима, микро и малим предузећима је 2,5 милиона евра.

17. tetor 2019.

PËR 300 PJESËMARRËS SHF “BRANKO RADIÇEVIQ” KANË VRAPUAR PËR NDIHMË PËR SHOKËT

Bujanoc - Më shumë se 300 nxënës të shkollës fillore të Bujanocit "Branko RadiçeviQ" vrapuan në stadiumin e qytetit në Bujanoc"Garë për fëmijëri të lumtuar" në Bujanoc për të ndihmuar shokët e tyre të shkollës që janë në një situatë më të keqe financiare.

16. tetor 2019.

NATO TRAJNON USHTARËT SERB NË BUJANOC

Bujanoc- Një grup ekspertësh ushtarakë të NATO-s kanë mbërritur në Serbi, ku do të zhvillojë fazën e fundit të një procesi trajnimi për Forcat e Armatosura Serbe, bazuar në modulin e tij të trajnimit, të quajtur Koncepti i Aftësive Operacionale - Vlerësimi dhe Raportimi” në Bazën Jug pranë Bujanocit, njoftoi Zyra e NATO-s për bashkëpunim me Beogradin.

16. tetor 2019.

“MËSO DHE TREGO”: SHKRIM LEXIMI MEDIAL I BUJANOCASVE

Bujanoc - E para në një seri punëtorish për leximin e mediave në programin “Zbulo dhe dallo”, e kryer nga organizata IREX me mbështetjen e Ambasadës së SHBA në Serbi, u mbajt në Këndin Amerikan në Bujanoc.

16. tetor 2019.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS SHPËRBLYES “ORA DIXHITALE” NË VITIN 2019/2020 (AFATI: 18 TETOT 2019)

Ministria e Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit ka shpallur konkurs për arsimtarët  e shkollave fillore "Ora Dixhitale" në vitin shkollor 2019/2020. i cili synon të inkurajojë përdorimin e teknologjive të informacionit...

  Следећа страна»