Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. shtator 2021.

ASFALTOHET RAJONI I KLENIKUT QË FINANSOHEN NGA TRUPI KOORDINUES

Bujanoc - Beograd – Asfaltimi i rrugëve  në disa fshatra të rajonit të Klenicës paguhet nga shteti i Serbisë përmes  Trupit koordinues për komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës, thotë shefi i SNS për Bujanoc Nenad Mitroviq.

29. shtator 2021.

“KOMUNALAC” PËRFUNDON KANALIZIMIN, PASON ASFALTIMI I RRUGËS TEK PARKU

Bujanoc - Beograd - Rrjeti i ujërave të zeza atmosferike në rrugët rreth parkut të qytetit në Bujanoc do të përfundojë plotësisht brenda dy ditëve, është konfirmuar në ndërmarrjen publike "Komunalac", e cila po i kryen këto punime.

22. shtator 2021.

TRAJNIM PUNE PËR GJIMNAZISTËT E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave të mesme në Bujanoc do të kenë mundësi të fitojnë aftësi dhe njohuri për zhvillimin e ideve të tyre të biznesit përmes programit edukativ “Youth Innovation Center”

22. shtator 2021.

GJIMNAZISTËT E BUJANOCIT SHËNUAN DITËN NDËRKOMBËTARE TË PAQËS

Bujanoc - Beograd - Në kuadër të projektit "Qyteti ynë, shkollat ​​tona" të cilin Trupi koordinues e zbaton me sukses për katër vjet në partneritet me Grupin 484, me mbështetjen e fondacionit të fëmijëve Pestaloci, Ministrisë së arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik, komunës së Bujanocit...

17. shtator 2021.

RAST PËR TË RINJËT E BUJANOCIT QË TË SHKOLLOHEN NË AMERIKË

Bujanoc - Beograd - Nxënësit në Bujanoc do të kenë mundësi të ndjekin vitin shkollor 2022/23  në Amerikë si bursist të qeverisë së SHBA-së në kuadër të “FLEX”  programit për shkëmbimin e nxënësëve.

14. shtator 2021.

RAST PËR TË RINJËT PËR PËRVOJË PROFESIONALE NË BEOGRAD

Bujanoc - Preshevë - Medvegjë - Beograd – Të diplomuarit, 10 prej tyre nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja, me mbështetjen e OSBE -së, do të kenë mundësi për praktikë profesionale në institucione të ndryshme republikane në Beograd.

14. shtator 2021.

PUNËTORI PËR TË RINJËT NË LIQENIN E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Të rinjtë serbë dhe shqiptarë nga shkollat ​​e mesme të Bujanocit "Sveti Sava" dhe "Sezai Suroi" së bashku morën pjesë në punëtorinë "Kampi veror" i mbajtur në brigjet e liqenit të Bujanocit.

13. shtator 2021.

QË NGA KORRIKU 80 QEN ENDACAK JANË STERILIZUAR NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd -  Që nga lidhja e kontratës me Komunën e Bujanocit, në korrik të këtij viti, Stacioni Veterinarik ka sterilizuar 80 qen endacak. Aksioni i ri do të jetë kur e kërkon vetëqeverisja lokale.

13. shtator 2021.

PËR KARATEISTËT E BSK –SË 13 MEDALJE NË LESKOVC

Bujanoc - Beograd - Luftëtarët e Klubit të Karatesë BSK fituan 13 medalje në Turneun Ndërkombëtar të Karatesë IPON 2021 në Leskovc në konkurrencën e 14 klubeve nga Serbia dhe Bullgaria.

10. shtator 2021.

PRINDËRIT KËRKOJNË HAPJEN E “QENDRËS DITORE” PËR FËMIJËT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Bujanoc - Beograd - Prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuara, së bashku me autoritetet në vetëqeverisjen lokale në Bujnanoc, po fillojnë një iniciativë për të hapur qëndrimin ditor për fëmijët me aftësi të kufizuara në të cilën ata mund të shoqërohen me njëri -tjetrin, me ndihmën dhe mbështetjen të profesionistëve të licencuar.

  Следећа страна»