Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. qershor 2020.

KONKURSI I ARTIT PËR FËMIJË “HIGJIENA E DUARVE - MASA MË E RËNDËSISHME E PREVENTIMIT”

Beograd - Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me Shoqatën e infermierëve të institucioneve parashkollore të Serbisë, dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, shpallën një konkurs për artin e vlerave "Higjiena e duarve për shëndetin tonë" për fëmijët në institucionet parashkollore në Serbi.

23. qershor 2020.

ËSHTË PUBLIKUAR " DORACAKU PËR TË PUNËSUARIT - HAMANIZIMI I JETËS TË PUNËES DHE JETËS FAMILJARE”

Fondacioni "Ana dhe Vlade Divac" ka botuar një "Doracak për punonjësit - harmonizimi i punës dhe jetës familjare". Manuali ka për qëllim punonjësit që duan të njihen me të drejtat e tyre dhe dispozitat ligjore që i ndihmojnë ata të harmonizojnë detyrimet e tyre në familje dhe punë.

23. qershor 2020.

MALI: NDIHMA E TRETË E PAGËS KORONA MË 7 KORRIK

Beograd - Ministri i financave i Republikës së Serbisë, Sinisha Mali, tha se "paga minimale e koronës" e tretë do të paguhet më 7 korrik, dhe shtoi se falë masave të mbështetjes së shtetit janë ruajtur repartet, fabrikat dhe ekonomia serbe.

23. qershor 2020.

TURNEU NË FUTBOLL TË VOGËL NË BUJANOC MË 28 QERSHOR

Bujanoc - Një turne futbolli me moton "Lojëra sportive rinore - CoCa Cola Cup" do të mbahet në stadiumin e qytetit në Bujanoc të dielën, më 28 qershor.

23. qershor 2020.

KORONA PËRSËRI SHFAQET NË JUGUN E SERBISË

Bujanoc, Vrajë - 78 pacientë aktualisht janë shtruar në spitalet COVID të Vrajës, dhe epidemiologët e karakterizojnë situatën në lidhje me koronën në zonën e Vrajjës si "jashtëzakonisht të paqëndrueshme".

23. qershor 2020.

NDARJA E SHPËRBIMIT “KAPETAN MISHA ANASTACIJEVIQ”

Leskoc - Shpërblimi tradicional "Kapiten Miša Anastasijević" iu dha individëve dhe institucioneve nga zona e rrethit të Jabllanicës dhe Pçinjës në sallën e Teatrit Kombëtar Leskoc, dhe këtë vit ishin 19 emra në listën e fituesve.

22. qershor 2020.

ËSHTË HAPUR PROGRAMI I TRETË I UPSHIFT PËR TË GJITHË TË RINJËT NË SERBINË JUGORE DHE LINDORE (AFATI: 28 QERSHOR 2020)

Programi UPSHIFT ka për qëllim të rinjtë që duan të ndryshojnë botën, duke filluar nga ndryshimet në mjedisin e tyre. Përvetësimi i njohurive dhe aftësive të reja që nuk janë të disponueshme në arsimin formal është një pjesë kryesore dhe pa ndashme e programit...

22. qershor 2020.

ËSHTË HAPUR FTESA PËR AMBASADORËT E RINJ EVROPIAN NGA BALLKANI PERENDIMOR (AFATI: 15 KORRIK 2020)

Nëse jeni midis 18 dhe 29 vjeç, jetoni në Ballkanin Perëndimor dhe shihni veten si një udhëheqës i mundshëm dhe dikush që ndikon pozitivisht në mjedisin tuaj, plotësoni një formular të shkurtër (në anglisht), bëni një video një minutëshe për talentin tuaj, ambiciet dhe ide dhe të aplikojnë për konkursin e Ambasadorëve të Rinj të Evropës (YEA).

22. qershor 2020.

NË RRETHIN E PÇINJËS EDHE 18 RASTE TË KORONËS, NJË NGA BUJANOCI

Bujanoc, Vrajë - Nga 13 deri në 16 qershor, 18persona janë infektuar rishtazi me virusin korona në Rrethin e Pçinjës, njëri prej të cilëve është nga Bujanoci.

22. qershor 2020.

KOSHET KANË ARRITUR EDHE NË KOSHARNE

Bujanoc - Klubi i basketbollit të të rinjve Play 017 vazhdon të argëtojë fëmijë në fshatrat e komunës së Bujanocit, dhe në aksionin e dhënies së koshave ditën e premte, ishte radha e Kosharnës.

  Следећа страна»

 

 

homescontents