Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. shkurt 2018.

ORGANIZATA TURISTIKE E BUJANOCIT NË PANAIRIN E TURIZMIT NË BEOGRAD

Bujanoc – Organizata Turistike e Bujanocit (TOB) ka prezantuar potencialet turistike të komunës së Bujanocit në Panairin e 40 Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd, i cili ka përfunduar të dielen, por të punësuarit në këtë organizatë presin ndihmë më të madhe të vetqeverisjes lokale.

28. shkurt 2018.

NË MEDVEGJË ËSHTË SHËNUAR 140 VJETORI I ÇLIRIMIT NGA TURQIT

Medvegjë – Në Sallën e Kuvendit të komunës së Medvegjës është mbajtur ora publike me rastin e shënimit të 140 vjetorit të çlirimit të Medvegjës nga Pushteti Osman.

27. shkurt 2018.

STANKOVIQ: RRETH “GUMOPLASTIKËS”

Bujanoc, Beograd – “Qëllimi ynë nuk është që “Gumoplastikën” të bëjmë vend për ndërtimin e ndërtesave për banim dhe për afarizëm, siç dëshirojnë disa, por që në të të gjendet partner strategjik i cili do të investonte në prodhim”, tha Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

27. shkurt 2018.

IVAN BEKJAREV – MYSAFIR NË MONODRAMËN “QESHU, VETËM QESHU” NË QENDRËN KULTURORE NË MEDVEGJË

Medvegjë – Në Qendrën Kulturore në Medvegjë, aktori ynë i njohur do të shfaq monodramën “Qeshu, vetëm qeshu”.

27. shkurt 2018.

FTESA PUBLIKE PËR DORËZIMIN E KËRKESAVE PËR VETQEVERISJET LOKALE PËR NDARJEN E PJESËS SË MJETEVE NGA FONDI BUXHETOR PËR PROGRAMIN E VETQEVERISJES LOKALE

Ministria e Administratës Shtetërore dhe Vetqeverisjes Lokale ka shpallur konkurs për ndarjen e mjeteve për realizimin e këtyre qëllimeve:

26. shkurt 2018.

ADNAN SALIHU KRYETAR I KUVENDIT KOMUNAL TË BUJANOCIT

Bujanoc – Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Bujanocit kanë zgjedhur Adnan Salihun, anëtarin e Lëvizjes për Progres Demokratik (LPD), për kryetar të ri të parlamentit lokal.

26. shkurt 2018.

PANAIRI I BLETARISË NË BUJANOC

Bujanoc – Në Bujanoc është mbajtur seminari i tretë ndërkombëtar i bletarisë dhe ekspozita e pajisjeve dhe prodhimeve të bletarisë, të cilat në sallën e sportit “Mladost”, i ka organizuar shoqata e bletarisë nga Bujanoci “Polen 2012”.

26. shkurt 2018.

NË PRESHEVË ËSHTË ORGANIZUAR EKSPOZITA “NGJURAT E JETËS”

Preshevë – Fshati SOS i Fëmijëve të Serbisë ka organizuar ekspozitën “Ngjyrat e jetës” në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica”.

26. shkurt 2018.

ORGANIZATA TURISTIKE E KOMUNËS SË MEDVEGJËS NË PANAIRIN E 40-TË TË TURIZMIT NË BEOGRAD

Medvegjë - Organizata Turistike e Medvegjës merr pjesë në Panairin e Turizmit të Beogradit në këtë vit.

22. shkurt 2018.

SALIHU: QËLLIMI I QEVERISË SË RE ËSHTË ZHVILLIMI EKONOMIK I PRESHEVËS, SËBASHKU ME LIDHJE MË TË MIRA ME BEOGRADIN

Preshevë – Koalicioni i ri qeverisës në Preshevë, bartësit e të cilit janë Alternativa për Ndryshim dhe grupi i qyetetarëve Lëvizja për Reforma e Partisë Demokratike Shqiptare, ka për qëllim që të filloj zhvillimin ekonomik në komunën e Preshevës, deklaroi kryetari i Kuvendit Komunal të Preshevës, Sami Salihu.

  Следећа страна»