Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. prill 2021.

URIMI PËR PASHKËT I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, uroi festën e Pashkëve të gjithë banorët e komunave të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës të besimit ortodoks, në emër të tij dhe në emër të të gjithë punonjësve në Shërbimin e Trupit Koordinues.

21. prill 2021.

FILLOI NDËRTIMI I TUBACIONIT NË PRESHEVË

Preshevë - Beograd - Projekti është jashtëzakonisht i rëndësishëm për zhvillimin e infrastrukturës në komunën e Preshevës dhe do t'u sigurojë banorëve një furnizim të rregullt me ​​ujë, i cili do të ndikojë në cilësinë e përgjithshme të jetës, tha Jelena Coliq, zëvendës drejtoresh e Trupit koordinues të Qeverisë të Republikës së Serbisë për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

21. prill 2021.

PASTRIMI I DEPONISË ILEGALE NË BUJANOC

Në Ditën e Tokës 22 Prill, anëtarët e Grupit për Fëmijë dhe Rini Indigo nga Nishi ftojnë të gjithë qytetarët dhe organizatat që të bashkohen me ta në aksionin e pastrimit të deponisë ilegale pranë Qendrës së pranimit   në Bujanoc. Në këtë mënyrë, organizatorët duan të tërheqin vëmendjen e të gjithëve në mbrojtjen e mjedisit dhe rrethit në të cilin jetojmë.

21. prill 2021.

NDIHMËS MINISTRI I BUJQËSISË: HAPJA E NJË THERTOREJE ËSHTË NJË SHPËTIM PËR BUJANOVCIN

Aleksandar Bogiqeviq, Ndihmës Ministri i Bujqësisë, vizitoi Stacionin Veterinar në Bujanoc, duke e përshkruar atë si një damar të bagëtive në këtë zonë. Me atë rast, ai tha se fillimi i Jugokop-it është ende duke u diskutuar dhe ende po kërkohet një investitor i përshtatshëm për rinovimin e thertores.

14. prill 2021.

"TERAPIA E POEZISË" E GAZETARES JELENA STOJKOVIQ FITOI ÇMIMIN LULJA E BARAZISË

Beograd - Bujanoc - Tregimi "Terapia e Poezisë", nga gazetarja Jelena Stojković nga Vranja, botuar në Večernji novosti, fitoi konkursin për çmimin gazetaresk "Lule e Barazisë" në kategorinë e mediave të shkruara.

14. prill 2021.

KOMUNALIA NGA DONACIONET KA MARRË KAMION PËR MBETURINA DHE KONTEJNER PËR MBETURINË

Beograd - Bujanoc - Kompania "Bici Komerc" zyrtarisht i dorëzoi një donacion KP Komunalia - një kamion plehrash për mbledhjen e mbeturinave. Donacioni u mor nga drejtori i Komunalisë, Ruzdhi Halili.

13. prill 2021.

KA FILLUAR AGJËRIMI I RAMAZANIT

Бујановац -  Месец Рамазана почео је 13, априла у поноћ чиме је отпочео и рамазански пост који по исламу  важи  за све пунолетне и здраве муслимане.
1. prill 2021.

SOT FILLON REGJISTRIMI I FILLORISTËVE, CAKTIM ONLAJN

Bujanoc - Regjistrimi i fëmijëve në klasën e parë të shkollës fillore për vitin shkollor 2021/2022 fillon sot, njoftoi Ministria e arsimit e Serbisë.

1. prill 2021.

FILLON APLIKIMI PËR MINIMALËN E PRILLIT

Beograd - Sot, fillon aplikimi për minimumin e prillit, i cili është pjesë e paketës së tretë të mbështetjes për ekonominë dhe qytetarët e Serbisë, njoftoi Ministria e financave. Paketa e tretë e ndihmës për ekonominë dhe...

 

 

 

homescontents