Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. qershor 2022.

SOFIA BUJANOCASJA E RE KA SHKËLQYER NË PREMIERËN E TEATRIT TË VRAJËS

Bujanoc - Beograd - Sofija Arsiq, aktorja e re nga Bujanoci, fitoi audiencën dhe vlerësimet pozitive për rolin e vajzës shtatëvjeçare zHelja në shfaqjen "Zogu i Zi", e cila u shfaq premierë në skenën e mbrëmjes në teatrin e Vranjës. Bora Stankoviq”.

29. qershor 2022.

VIDOVDANI NË BUJANBOC

Bujanoc - Beograd - Me një kolazh të këngëve popullore për Kosovën dhe Metohinë dhe me një kuvendim për betejën e Kosovës, në Bujanoc u mbajt Akademia tradicionale e Vidovdanit e organizuar nga shoqëria për ruajtjen e vlerave kulturore dhe historike të serbëve "Zapisi" nga Bujanoci.

28. qershor 2022.

PAGESA PËR KOMPENZIMIN E HARXHIMEVE RRUGORE PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME

Bujanoc - Beograd - Sot do të paguhet kompensimi për shpenzimet e udhëtimit për 541 nxënës të shkollave të mesme nga Bujanoci.

28. qershor 2022.

NË “SVETI SAVA” 120 VENDE PËR NXËNËSIT E ARDHSHËM

Bujanoc - Beograd - Bujanoc Shkolla e mesme "Sveti Sava" këtë vit mund të regjistrojë maksimumi 120 nxënës në klasën e parë.

27. qershor 2022.

REDAKTORI I BUJANOVACKËS NË BORDIN EKZEKUTIV TË SHOQATËS SË GAZETARËVE TË PAMVARUR TË SËRBISË

Bujanoc - Beograd - Nikolla Laziq, redaktor i portalit Bujanovacka, është zgjedhur anëtar i Bordit ekzekutiv të shoqatës së pavarur të gazetarëve të Serbisë (NUNS) në Kuvendin e rregullt zgjedhor të kësaj shoqate.

27. qershor 2022.

ASFALTIM NË BUJANOC-MË PAS NË TËRNOC

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit vazhdon me realizimin e projekteve infrastrukturore, siç thonë ata, kështu që gjatë fundjavës është asfaltuar në Bujanoc.

24. qershor 2022.

FTESË PUBLIKE PËR APLIKIMIN E KANDIDATËVE PËR INSTRUKTORË

Enti republikan për statistika hap Ftesë publike për të gjithë kandidatët e interesuar që në periudhën prej 24 qershor (nga ora 9.00) deri më 3 korrik, 2022 (deri në ora 20.00) të aplikojnë për punë instruktori për nevoja të realizimit të Regjistrimit të popullsisë, amvisërive dhe banesave në vitin 2022.

24. qershor 2022.

PËR NXËNËSIT MË TË MIRË TË BUJANOCËS NGA 20 MIJË DINAR NGA KOMUNA

Bujanoc - Beograd - Nxënësit më të mirë nga të gjitha shkollat ​​e Bujanocit do të shpërblehen me nga 20.000 dinarë, ka vendosur në seancën e sotme këshilli komunal. Shpërblime në të holla janë dhënë për nxënësit e gjeneratave të dhjetë shkollave fillore dhe dy shkollave të mesme në territorin e komunës së Bujanocit.

21. qershor 2022.

RINIA E BUJANOCIT: MIRËKUPTIM DHE EMPATI PËR MIGRANTËT A JO URREJTJE

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave të mesme të Bujanocit "Sveti Sava" dhe "Sezai Suroi" shënuan Ditën botërore të Refugjatëve me një shfaqje në sheshin e qytetit në Bujanoc me qëllim të zhvillimit të empatisë dhe mirëkuptimit tek qytetarët për gjendjen e refugjatëve.

20. qershor 2022.

ËSHTË KRYER CIKLUSI I TRETË I PROGRAMIT TË PRAKTIKËS PROFESIONALE

Novi Pazar - Beograd - Në Novi Pazar është shënuar përfundimi i ciklit të tretë të Programit të Praktikës Profesionale. Përfaqësuesit e Misionit të OSBE-së në Serbi, së bashku me përfaqësues të Ministrisë së të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Social, u dorëzuan certifikata pjesëmarrësve.

  Следећа страна»

 

 

homescontents