Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. dhjetor 2014.

URIME FESTAT!

Trupi Koordinues

19. dhjetor 2014.

ËSHTË KRYER SHTËPI E PARË E SIGURTË NË JUGUN E SERBISË

Vranjë – Në seancën e djeshme të Kuvevendit të qytetit të Vranjës, kryetari i këtij qyteti Zoran Antiq ka thënë se punët ndërtimore në ndërtimin e Shtëpisë së Sigurt në Vranjë gati janë përfunduar dhe ajo do të fillojë punën deri në fund të këtij viti. Sipas fjalëve të tija, pritet që “Vodovod-i”, do të përfundoj punët në dhjetë ditët e ardhëshme, kur dhe do të hapet në mënyrë solemne fillimi i punës së Shtëpisë së Sigurt në Vranjë.

18. dhjetor 2014.

DJALOSHI NGA BUJANOCI NË ESTUDIJANTES

Bujanoc – Klubi Basketbollistik Play 017 nga Bujanoci dhe djaloshi me emrin Bernand Morina janë çudi sportive jo vetëm për jugun e Serbisë.

18. dhjetor 2014.

NË PRESHEVË „TË KALTËRIT“ KANË ZBULUAR RRETH NJË TONË DUHAN

Policia në xhipin, i cili ka qenë i parkuar në një oborr të një shtëpie në Preshevë, ka zbuluar 837 kilogram duhan të prerë pa dokument përcjellës. 

18. dhjetor 2014.

ÇMIMI I PARË PËR FILMIN “ZEMRA NGA PËLHURA”, PËR FILLORISTËT NGA MEDVEGJA

Filmi i shkurt i filloristëve të fshatit Lece të Medvegjës “Zemra nga pëlhura”, ka marrë çmimin e parë në konkursin e filmave të shkurt të Agjensionit për Luftën Kundër Korrupsionit, në temën “Kur nuk rrespektojmë ligjet, ateherë…”.

17. dhjetor 2014.

FTESW PWR MEDIA - 17.12.2014

Ju ftojmë që të mërkurën, më 17 dhjetor, ora 12, në hapësirat e Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në Bujanoc, të merrni pjesë në konferencën për gazetarë me rastin e 14 vjetorit të themelimit të këtij Trupit Qeveritar.

17. dhjetor 2014.

MILIONA JANË INVESTUAR NË JUG

Bujanoc – Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq ka deklaruar në Bujanoc, se Qeveria e Serbisë përmes këtij organi për 14 vite në këto tri komuna ka investuar rreth 6,3 miliardë dinarë, ndërsa donatorët ndërkombëtar rreth 35 milion euro.
16. dhjetor 2014.

TRUPI KOORDINUES SOT SHËNON 14 VJETORIN E THEMELIMIT

Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është formuar më 16 dhjetor të vitit 2000, në seancën e përbashkët të Qeverisë së RF Jugosllavisë dhe Qeverisë së Përkohshme të Serbisë, e cila është mbajtur në Bujanoc.

15. dhjetor 2014.

ËSHTË HAPUR KONKURSI PËR MBËSHTETJEN E KLLASTERËVE

PROGRESI Europian ka shpallur ftesë publike për finansimin e projekteve për mbështetjen e kllasterëve në zbatimin e praktikave inovative dhe qasjen e përbashkët në treg.

  Следећа страна»