Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. tetor 2022.

“BRANKOVËT” ME MOSHATARËT NGA TURQIA DHE BUGARIA: ARTI ËSHTË GJITH ANDEJ

Bujanoc - Beograd - Nxënësit dhe mësuesit e shkollës fillore "Branko Radiçeviq" Në dy javët e fundit ishin nikoqir të punëtorisë të lëvizëshme virtual  të quajtura "Arti është kudo" si pjesë e projektit të dytë Erasmus+ “Steam Powered education“.

31. tetor 2022.

NË LEVOSOJË ËSHTË MBAJTUR EDUKIM PËR PRODHUESIT E QUMSHTIT NGA BUJANOCI DHE PRESHEVA

Bujanoc - Beograd - Edukimi me temën “Qumështorët dhe bagëtia e majme  në jug të Serbisë" u mbajt në Levosoj për prodhuesit e qumështit  nga Presheva dhe Bujanoci për demat të majëm, organizuar nga Shoqata e blegtorive simental "Kravica" nga Bujanoci.

31. tetor 2022.

AVANCIMI I SHËRBIMËVE SOCIALE NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Rezultatet e projekteve që kanë të bëjnë me përmirësimin e shërbimeve sociale në kuadër të planeve të veprimit, të miratuara vitin e kaluar në Bujanoc, Vranjë dhe Liban, janë prezantuar në manifestimin final të mbajtur në Vranjë të organizuar nga Iniciativat Qytetare.

29. tetor 2022.

ËSHTË MBAJTUR KËSHILLI I PALEVËVE TË INTERESUARA

Bujanoc – Beograd - Është mbajtur takimi i Këshillit të Palëve të Interesuara mbi funskionalizimin e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc. 

26. tetor 2022.

TRYEZË E RRUBULLAKËT MBI QASJEN E INFORMATAVE ME RËNDËSI PUBLIKE

Bujanoc - Beograd - Në Bujanoc është mbajtur tryezë e rrumbullakët me titull e drejta për qasje në informata me rëndësi publike dhe mbrojtja e të dhënave personale.

26. tetor 2022.

KOMISIONERI I LARTË PËR PAKICAT NACIONALE I OSBES-Ë KAJRAT ABDRAHMANOV NË TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E TRUPIT KOORDINUES

Beograd - Danijela Nenadiq ushtruese detyre e Shërbimit të Trupit koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka biseduar me Kajrat Abdrahmanov për aktivitetet dhe programet më të rëndësishme në tri komuna në jug të Serbisë.

19. tetor 2022.

NXËNËSIT NË LEVOSOJ VRAPUAN PËR MIQTË E TYRE

Bujanoc – Beograd -Nxënësit e shkollës fillore “ Vuk Karaxhiq” në Levosoj morën pjesë në garën tradicionale “Gara për një fëmijëri më të lumtur” për të ndihmuar shokët e pafavorizuar financiarisht.

19. tetor 2022.

DREJTORESHA E SHKOLLËS SË MESME “SVETI SAVA”: SHKOLLA DO TË RINOVOHET NGA THEMELI DERI NË ÇATI

Bujanoc – Beograd - Shkolla e mesme e Bujanocit “Sveti Sava” do të rinovohet tërësisht, nga themeli deri në çati, në mënyrë që shkolla të marrë një pamje krejtësisht të re, tha drejtoresha Biserka Joviq. Ajo thotë se do të rikonstruktohet edhe punëtoria e shkollës, oborri, fusha sportive, por ndryshime do të ketë edhe në  sallen e edukates fizike.

19. tetor 2022.

LUFTA KUNDËR TRAFIKIMIT ME QENIE NJERËZORE NË BUJANOC ËSHTË NË PRITJE TË VENDIMIT NGA KOMUNA

Bujanoc – Beograd -Rrjeti lokal për luftën kundër trafikimit me qenie njerëzore në Bujanoc do të kompletohet deri në fund të vitit me bashkëpunim të shtuar të të gjitha institucioneve relevante, u konkludua në Bujanoc në takimin e mbajtur me rastin e Ditës Evropiane kundër trafikimit me njerëz.

19. tetor 2022.

ZGJEDHJET PËR BASHKËSITË LOKALENË KOMUNËN E BUJANOCIT MË 4 DHJETOR

Bujanoc – Beograd –Zgjedhjet  për anëtarët e këshillave të Bashkësive Lokale në komunën e Bujanocit do të mbahen më 4 dhjetor.

  Следећа страна»