Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. janar 2018.

DËNIME PËR MOSPËRGJIGJE NDAJ THIRJES PËR REGJISTRIM USHTARAK

Bujanoc - Thirja e përgjithshme është shpallur nga 6 janari dhe do të zgjasë deri me 28 shkurt dhe vlen për të gjithë të rinjtë që këtë vit mbushin 18 vjet dhe më të vjetër, dhe për arsyje të ndryshme nuk janë regjistruar, ka thënë gazetarëve shefi i qendrës së ministrisë së mbrojtjes në Vranjë Igor Milanoviq.

30. janar 2018.

PREJ 2 SHKURTIT NË MEDVEGJË FILLOJN MBAJTJA E “SEANCËS” (SHOQËRIMFSHATI)

Medvegjë - Në frymën e traditës dhe ruajtjes së trashëgimisë kulturore të paprekshme, Organizata e Turizmit e komunës së Medvegjës organizon "Seanca" (shoqërim i fshatit) nga 2 shkurt 2018.

30. janar 2018.

PROGRAMI PËR BURSA QEVERIA POPULLORE E REPUBLIKËS SË KINËS PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019.

Ambasada Popullore e Republikës të Kinës në Beograd i dorëzoi Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik një thirrje nga Qeveria Popullore e Republikës së Kinës për të studiuar në Universitetet e Kinës për vitin akademik 2018/2019.

29. janar 2018.

NË MEDVEGJË, QYTETARËT PO KËRKOJNË QË PENSIONISTËT TË "PËRJASHTOHEN" NGA FUNKSIONET QË PAGUHEN NGA KOMUNA

Medvegjë - Më shumë se 100 qytetarë nga Medvegja, nga komuniteti serb, shqiptar dhe romë kanë nënshkr një apel, që këto dita qarkullon në këtë qytet dhe në të cilën kërkohet nga kryetari i komunës Nebojsha Arsic, që bashkpuntorët më të ngushtë të tij që janë penzionera nëpër funksione me pages të “ndërrohen”.

29. janar 2018.

EPIDEMIA E FRUTHIT NË RRETHIN E PÇINJËS PO RRITET

Vrajë,Bujanoc, Preshevë-Instituti për Shëndetësi Publike në Vranjë ka raportuar se rastet e fruthit në rrethin  e Pcinjës janë në rritje.

29. janar 2018.

"JETA PA DHUNË - PËR ÇDO FËMIJË"

Vrajë, Bujanoc-Shoqata Qytetare “Nexus-Vrajë” po zbaton një projekt të titulluar "Jeta pa dhunë-për çdo fëmijë", pjesë e një projekti më të gjerë me titull "Mbrojtja e fëmijëve nga dhuna dhe promovimi i përfshirjes sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë"

26. janar 2018.

FESTA E SAVINDANIT NË BUJANOC

Bujanoc - Festimi i Savindanit në Bujanoc fillon me akademinë shpirtërore dhe fjalën e mbrojtësit të Sinisha Piljanoviqit për jetën e Shën Savës, kryepeshkopi dhe edukatori i parë serb, në sallën e madhe të Shtëpis së kulturës "Vuk Karaxhiq" të premten në ora 12.30.

26. janar 2018.

JANË NDARË 52 ÇMIME VULLNETARËVE NGA RRETHI I JABLLANICËS

Leskovac, Medvegjë - 52 anëtarë të klasave të marsit dhe të qershorit nga rrethi i Jabllanicës, të cilët vullnetarisht u shërbyen afatit të ushtris me armë , morën shënj identifikimi dhe falënderimet e Ushtrisë së Serbisë dhe Ministrisë...

26. janar 2018.

PJESËMARRJA E MEDVEGJËS NË FAZËN E DYTË TË VLERËSIMIT TË PROJEKTIT "MBËSHTETJA INSTITUCIONALE E SKGO"

Beograd, Medvegjë - Kryetari i komunës së Medvegjës  Nebojsha Arsiq mori pjesë në vlerësimin e projektit "Mbështetja Institucionale e Fazës 2 të SKGO", e cila u mbajt në Beograd nga 22 deri më 25 janar.

25. janar 2018.

KRYETARI I KOMUNËS SË BUJANOCIT NGA QEVERIA E REPUBLIKES SË SËRBIS PO KËRKON 100 MILION DINARË PËR INFRASTRUKTURËN

Bujanovc Vrajë – Në takimin e djeshëm që është mbajtur në Vranjë, kryetarët e rrethit të Pçinjës me nënkryetarën e Qeveriës Republikës së Sërbis Zorana Mihajlloviq, Shaip Kamberi kryetari I komës së Bujanocit...

  Следећа страна»

 

 

homescontents