Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. korrik 2018.

STAFONOVIQ: SHTETI NUK DO TË LEOJ PARAQITJEN FIKTIVE TË SHQIPTARËVE NË JUG TË SERBISË

Beograd - Nebojsha Stefanoviq, zëvendëskryeministër dhe ministër i brendshëm i Republikës së Serbisë, theksoi se shteti po bën gjithçka që t'u mundësojë njerëzve që jetojnë në Medvegjë ose Bujanoc të kenë drejtat duhura dhe forcë ekonomike të mos i lënë këto komuna, por gjithashtu nuk do të lejojë regjistrimin fiktiv.

31. korrik 2018.

NË BUJANOC JANË NDARË KONTRATAT PËR FILLIMIN E BIZNESEVE

Bujanoc - Shaip Kamberi, kryetari i komunës së Bujanocit, ndau 73 kontrata për subvencionimin e fillimit të biznesit.

31. korrik 2018.

KOMUNA E MEDVEGJËS KA MARRË RRETH 7,5 MILIONË PËR POLITIKAT E POPULLSISË

Medvegjë – Komunës së Medvegjës do të paguhen 7.444 170 dinarë nga buxheti kombëtar për zbatimin e masave të politikave të popullsisë, ndërsa 1. 978 830 dinarë do të paguhen nga buxheti vendor.

31. korrik 2018.

"MEDINVEST" SË SHPEJTI DO TË FILLOJË PRODHIMIN E ÇORAPE NË MEDVEGJË

Medvegjë - Sipas portalit "Jugmedia", kompania për prodhimin e çorapëve "Medinvest" nga Medvegja së shpejti do të fillojë prodhimin. Pranimi i punëtorëve do të zhvillohet në gjysmën e parë të gushtit, ndërsa menaxhmenti i fabrikës do të vazhdojë të marrë punëtorë në gjashtë muajt e ardhshëm.

31. korrik 2018.

STANKOVIQ NË NJË DEKLARATË PËR "POLITIKA" THA SE NE RESPEKTOJMË KUSHTETUTËN, LIGJET, KONVENTAT DHE TË GJITHA DOKUMENTET QË LIDHEN ME TË DREJTAT E PAKICËS SHQIPTARE

Beograd - Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Serbisë për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka thënë në një deklaratë për të përditshmen "Politika"...

23. korrik 2018.

AFATI PËR DORËZIMIN E PARAQITJEVE PËR FTESAT PUBLIKE PËR PROJEKTET INOVATIVE SOCIALE KALON MË 3 GUSHT

Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve për ftesën publike për projekte inovative shoqërore të financuara nga Qeveria e Zvicerrës përmes programit zviceran të Sëiss PRO, skadon më 3 gusht 2018...

23. korrik 2018.

BIE NUMRI I VEPRAVE PENALE

Vrajë, Bujanoc, Preshevë - Në fushën e juridiksionit të Administratës  Policore (UP) në Vrajë, e cila mbulon rrethet në territorin Pçinjës, gjegjësisht komunat  Preshevë, Bujanoc, Vrajë, Tërgovishte, Bosilegrad, Surdulicë dhe Vlladiçin Han...

23. korrik 2018.

SËSHPEJTI KALIMET MË TË SIGURTA HEKURUDHORE

Preshevë – Infrastruktura e hekurudhave në Serbi në të ardhmen do të sigurojë gjysmë-barrierat dhe sinjalizimin e ndritshmë në gjashtë vendkalime nivel në Serbi, për qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë në këto fusha në një nivel më të lartë.

19. korrik 2018.

MEDVEGJËS IU JANË MIRATUAR MJETET E PAKTHYESHME PËR MASAT E POLITIKE TË POPULLËSISË

Medvegjë - Ministria pa portofol, e cila është përgjegjëse për demografinë dhe politikën e popullsisë, lëshoi thirrje publike për dhënien e granteve për bashkëfinancimin e masave të politikës së popullsisë së njësive të vetëqeverisjes lokale në Republikën e Serbisë në vitin 2018.

19. korrik 2018.

FTESA PUBLIKE PËR DORËZIMIN E PROPOZIM E PROGRAMIT TË POSAÇËM NË FUSHËN E SPORTIT NË REPUBLIKËN E SERBISË

Ministria e Rinisë dhe Sportit ka shpallur ftesë publike për të paraqitur propozim për programin e posaçëm në fushën e sportit në Republikën e Serbisë me titull "Pajisimi i shkollave fillore dhe të mesme me pajisje brenda hapësirave të brendshme, si sallave të mëdha të vogla".

  Следећа страна»

 

 

homescontents