Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. shtator 2021.

QË NGA KORRIKU 80 QEN ENDACAK JANË STERILIZUAR NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd -  Që nga lidhja e kontratës me Komunën e Bujanocit, në korrik të këtij viti, Stacioni Veterinarik ka sterilizuar 80 qen endacak. Aksioni i ri do të jetë kur e kërkon vetëqeverisja lokale.

13. shtator 2021.

PËR KARATEISTËT E BSK –SË 13 MEDALJE NË LESKOVC

Bujanoc - Beograd - Luftëtarët e Klubit të Karatesë BSK fituan 13 medalje në Turneun Ndërkombëtar të Karatesë IPON 2021 në Leskovc në konkurrencën e 14 klubeve nga Serbia dhe Bullgaria.

10. shtator 2021.

PRINDËRIT KËRKOJNË HAPJEN E “QENDRËS DITORE” PËR FËMIJËT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Bujanoc - Beograd - Prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuara, së bashku me autoritetet në vetëqeverisjen lokale në Bujnanoc, po fillojnë një iniciativë për të hapur qëndrimin ditor për fëmijët me aftësi të kufizuara në të cilën ata mund të shoqërohen me njëri -tjetrin, me ndihmën dhe mbështetjen të profesionistëve të licencuar.

10. shtator 2021.

ASFALTIM NË RRUGËT E PARKUT NË BUJANOC KUR KOMUNALCI TËPËRFUNDOJ KANALIZIMIN

Bujanoc - Beograd - Për asfaltimin e rrugëve pranë parkut të qytetit në Bujanoc, ne jemi duke e pritur  NP "Komunalac", e cila është e ngarkuar me rregullimin e rrjetit të ujërave të zeza atmosferike, u tha në administratën komunale.

10. shtator 2021.

DOZËN E TRETË NË BUJANOC MORË 350 NJERZ

Bujanoc - Beograd - Doza e tretë e vaksinës së koronavirusit në Bujanoc u mor nga  më shumë se 350 persona, sipas të dhënave të fundit nga Qendra shëndetësore.

8. shtator 2021.

MEDVEGJA NDAU TRE MILLION NDIHMË FERMERËVE

Medvegjë - Beograd - Medvegja ka ndarë 3.1 milion dinarë nga buxhetin komunal për zbatimin e programit të saj për të mbështetur bujqësinë dhe zhvillimin rural.

2. shtator 2021.

VIZITA E AMBASADORIT TË OSBE-SË NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Në faqen zyrtare të Misionit të OSBE -së në Serbi, u theksua se ambasadori Jan Bratu ishte mirëpritur ngrohtësisht në Bujanoc dhe se biseda ishte konstruktive. Në deklaratë theksohet se Misioni është i angazhuar për promovimin e dialogut të hapur dhe gjithëpërfshirës në të gjitha nivelet e qeverisjes, në dobi të të gjithë qytetarëve në jugun e Serbisë.

Bujanoc - Beograd - Në faqen zyrtare të Misionit të OSBE -së në Serbi, u theksua se ambasadori Jan Bratu ishte mirëpritur ngrohtësisht në Bujanoc dhe se biseda ishte konstruktive. Në deklaratë theksohet se Misioni është i angazhuar për promovimin e dialogut të hapur dhe gjithëpërfshirës në të gjitha nivelet e qeverisjes, në dobi të të gjithë qytetarëve në jugun e Serbisë.

2. shtator 2021.

KOMUNA E RIKONTRUKTUON RRUGËN DERI TEK LIQENI I BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit do të financojë rindërtimin e rrugës për në Liqenin e Bujanocit me 2.9 milion dinarë, dhe pastrimi i saj është planifikuar për vitin e ardhshëm.

1. shtator 2021.

FTESË PËR MEDIA - 01.09.2021.

Kryetari i Trupit koordinues, Zoran stankoviq, do të qëndroj të ejtën dhe të premtën 02 dhe 03 shtator, në komunat Preshevë dhe Bujanoc.

1. shtator 2021.

URIMI I ZORAN STANKOVIQIT KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES, ME RASTIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit koordinues, i uroi të gjithë fëmijëve  që sot po shkojnë në shkollë, ja uroi vitin e ri shkollor me dëshirën që në cdo hap ti përcjell suksesi dhe lumturia. Ai u dërgoi urime të veçanta nxënësve të klasave të para të shkollave në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

  Следећа страна»