Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. janar 2022.

NË RAJONIN E KLINIKËS VITI I RI MBËRRITI NË FUND TË JANARIT

Bujanoc - Beograd - Se asnjëherë nuk është vonë për pakot e Vitit të Ri, ka treguar edhe Fondacioni "Dhuro Buzëqeshje" nga Beogradi, i cili më 30 janar gëzoi nxënësit e klasave të ulëta të shkollës fillore Bora Stankoviq dhe fëmijët e grupeve parashkollore të Kopshtit "Gëzimi ynë".

31. janar 2022.

SHËRBIME TË REJA ELEKTRONIKE NË SHËRBIM PËR QYTETARËT E MEDVEGJËS

Medvegjë - Beograd - Qytetarët e Medvegjës tani mund të përdorin shërbimet e reja elektronike të zhvilluara nga administrata komunale me mbështetjen e Qeverisë Zvicerane përmes programit Swiss Pro dhe në bashkëpunim me Zyrën për Teknologji Informative dhe Administratë Elektronike.

31. janar 2022.

TRAJNIM FALAS PËR KËRKIM PUNE EDHE NË GJUHËN ROME

Bujanoc - Beograd - Shërbimi Kombëtar i Punësimit zhvillon trajnime online falas për të papunët "Kërkimi aktiv i punës" dhe "Rruga drejt një sipërmarrësi të suksesshëm" në gjuhën rome.

28. janar 2022.

KOMUNA E PRESHEVËS FORMON ''SEKTORIN ETNOGRAFIK'' DHE ''KËSHILLIN LOKAL PËR PUNËSIM''

Preshevë – Beograd – Në seancën e dytë të Këshillit Komunal të Komunës së Preshevës është marrë vendim për themelimin e Sektorit Etnografik në kuadër të Bibliotekës “Mehmet Jusufi”.

28. janar 2022.

DITA E SHKOLLËS SË SHËN SAVA: PËRMES JETËS ME KOKË LART

Bujanoc - Beograd - Bujanoc Shkolla e mesme "Shën Sava" ka festuar ditën dhe festën e tyre shkollore.

26. janar 2022.

TË HËNËN NË MEDVEGJË PROMOVIMI I SHËRBIMIT VULLNETAR USHTARAK

Medvegjë-Beograd Të hënën, më 31 janar, nga ora 12:00 deri në ora 14:00, në hollin e Qendrës së Kulturës të Komunës së Medvegjës do të mbahet promovimi i shërbimit vullnetar ushtarak me armë.

25. janar 2022.

KONCERTI I MBRËMJES I SHOQATËS “RAZIGRANO KOLO - VEZ” NË MEDVEGJË

Medvegjë - Beograd - Me rastin e festës së ardhshme shkollore "Shën Sava", Shoqëria Folklorike „Razigrano Kolo – Vez“ Medvegja shpall koncertin e mbrëmjes për të mërkurën, 26 janar 2022. Koncerti do të mbahet në sallën e Qendrës Kulturore Medvegjë, me fillim nga ora 18:00.

24. janar 2022.

ORGANIZATA KOMUNALE E PENSIONISTËVE NË MEDVEGJË KA DYFISHUAR ANËTARËSIMIN E SAJ

Medvegjë-Beograd Shoqata e Pensionistëve të Komunës së Medvegjës në vitin e fundit edhe pse në kushtet e pandemisë ka dyfishuar anëtarësinë e saj.

21. janar 2022.

GJERMANËT HAPIN FABRIKË NË VRANJË, KËRKOJNË PUNTOR

Bujanoc - Beograd - Kompania e këpucëve "Haiks" nga Gjermania, së shpejti, dhe sipas premtimit të presidentit Aleksandër Vuçiq, në muajin mars, do të hapë një fabrikë në Bunushevc afër Vranjës dhe do t'i ftojë të interesuarit të aplikojnë për punë.

20. janar 2022.

BUJANOVCALIA NIKOLA VELJKOVIQ I PARI QË ARRIN NË KRYQIN NË PÇINJË

Bujanoc - Beograd - Notimi për kryqin e nderit është mbajtur në festën e Epifanisë në lumin Pçinjë, afër manastirit të Shën Prohor Pçinjskit.

  Следећа страна»