Arkiva e lajmeve
                   

MEDVEGJA ANËTARE E RE E KRYESISË SË KPQK

14. dhjetor 2017.

Medvegjë – Komuna e Medvegjës është bërë anëtare e Kryesisë së Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave.

Këtë komunë do ta përfaqësoj në Kryesinë e KPQK, kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues