Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. prill 2014.

KONCERT I MUZIKËS JAZZ NË 6 QYTETE NË JUG TË SËRBIS

Rreth ditës botrore të muzikës Jazz, të merkurën me 30 prill, do të mbahet një koncert papagesë në gjashtë qytet në jug të Sërbis – Nish, Leskovcë, Vranjë, Vlladiçki Han, Bosiligrad dhe në Bujanoc.

29. prill 2014.

KONTRABANDA E VAKCINAVE TË SHPENDËVE NË KALIMIN KUFITAR TË PRESHEVËS

Doganjerët në kalimin kufitar në Preshevë kanë ndaluar rastin e kontrabandës të vakcinave të shpendëve. Në hyrje të Republikës së Sërbis është ndaluar automjeti “Hjundai Gec” me targa të Leskovcit.

25. prill 2014.

HAPET ZYRA E ODËS EKONOMIKE NË BUJANOC

Bujanoc – Dje në Bujanoc është hapur Zyra e Odës Ekonomike Rajonale Leskoc (OERL) e cila mbulon rrethin e Jabllanicës dhe Pçinjës.

24. prill 2014.

ME NDËRTIMIN E FAKULTETIT EKONOMIK, BUJANOCI BËHET QYTET UNIVERSITAR

Memorandumin për mirëkuptim rreth ndërtimit të objektit të Fakultetit Ekonomik në Bujanoc, të cilin do t`a finansoj Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe Delegacioni i Unionit Europian në Serbi

23. prill 2014.

GJENDJA EKONOMIKE E JUGUT TË SERBISË

Leskoc – Karakteristike për ekonominw e territorit të cilën e mbulon Oda Ekonomike Rajonale e Leskocit (OERL) për rrethin e Jabllanicës dhe Pçinjës është mungesa e kapitalit punues, harxhimet e larta të prodhimit...

22. prill 2014.

Lista e kandidatëve të përzgjedhur në konkursin për ndarjen e bursave për regjistrim në studime në Universitetin e Novi Sadit - 2014

Këtu e keni edhe listën  e kandidatëve të përzgjedhur. Lista e bashkangjitur në (pdf)

22. prill 2014.

GJENDJA “PAK MË E MIRË”

Medvegjë-Leban-Leskoc – Kryeshefi i Repartit për Situata të Jashtëzakonshme në rrethin e Jabllanicës Miodrag Marjanoviq ka thënë se gjendja në terren sot është „më e mirë“.

22. prill 2014.

NË BUJANOC TË MOBILIZUAR

Bujanoc-Preshevë – Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka thënë se në këtë komunë deri më tani nuk ka shtëpi të përmbytura dhe se situata në tërren është duke vëzhguar.

22. prill 2014.

FTESË PËR MEDIA - 22.04.2014.

Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, EU PROGRES-i dhe Delegacioni i Uninonit Europian në Republikën e Serbisë ju fton që të merkurën, më datë 23 Prill, në ora 17, në hapësirat e Zyrës së Kombeve të Bashkuara për shërbime projektuese (UNOPS)...

17. prill 2014.

JANË VENDOSUR „KARRIGAT E MIQËSISË” NË BUJANOC

Bujanoc – Në shëtitoren pranë Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc janë vendosur dhe emëruar simbolikisht  „karrigat e miqësisë”. Fjala është për aksionin i cili zbatohen në kuadër të fushatës “mi-tu”.

  Следећа страна»