Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. korrik 2019.

ME PARTNERITETIN E SERBISË DHE MAQEDONISË VERIORE DERI TEK MUNDËSITË E REJA

Leskoc- Thirrja e parë publike për propozime në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar të Serbisë dhe Maqedonisë Veriore, i mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian, u promovua dje zyrtarisht në Leskoc.

31. korrik 2019.

KOMUNA E MEDVEGJËS KA VLERË ISH FABRIKËN “QENDRA HULUMTUESE PËR INVESTIME DHE INFORMATIKË” NGA NOVI BEOGRADI

Medvegjë - Komuna e Medvegjës ka blerë prona të luajtshme dhe të paluajtshme të ish "Qendrës së Kërkimit dhe Investimit për Informatikë" e vendosur në qendër të vendbanimit Lece, menjëherë pranë rrugës së asfaltuar që lidh fshatin me rrugën kryesore Leskoc-Medvegjë. Komuna e Medvegjës ka blerë pronën në shumën totale prej 2.500,000 RSD.

31. korrik 2019.

FTESË PËR OJQ DHE GRUPET JOFORMALE: PËRKRAHJE MENTORIALE PËR AVOKIM PUBLIK NË LIDHJE ME POLITIKAT PUBLIKE NË NIVEL LOKAL DHE NACIONAL

Qendra e Burimeve për Organizatat e Shoqërisë Civile në Serbi fton organizatat e shoqërisë civile dhe grupet qytetare joformale që të bëjnë kërkesë për mbështetje mentoruese për avokim publik për politikat publike në nivel lokal dhe kombëtar.

31. korrik 2019.

KLUBI VATERPOLIT “VIDRA” KANË FITUAR TURNEUN NË BANJË TË SIJARINËS

Medvegjë – Në organizimin e klubit “Vidra” në Leskoc dhe të komunës së Medvegjës në Banjë të Sijarinës është mbajtur turneu ndërkombëtar në të cilën përveç Leskocit kanë marrë pjesë edhe ekipet e KV Borit, KV Pirotit dhe KV “Beta” nga Shkupi.

30. korrik 2019.

FTESË KOMUNAVE DHE QYTETEVE QË TË MARRIN PJESË NË PROJEKT „PLATFORMA PËR MENAXHIM PËRGJEGJËS TË FINANCAVE PUBLIKE” (AFATI: 10.9.2019)

Platforma për Menaxhimin e Përgjegjshëm të Financave Publike, e zbatuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Serbi dhe i financuar nga Qeveria e Suedisë (SIDA)...

30. korrik 2019.

SERBIA – MAQEDONIA VERIORE: FTESA E PARË PËR DORËZIMIN E PROPOZIMEVE TË PROJEKTEVE (AFATI: 27.09.2019)

Qeveria e Republikës së Serbisë, Ministria e Financave, Sektori për Kontraktimin dhe Financimin e Programeve nga Fondet e BE (CFCU), në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian të Republikës së Serbisë dhe Ministrinë...

29. korrik 2019.

KONKURS PUBLIK PËR PROGRAMET DHE PROJEKTET E INTERESIT PUBLIK NË FUSHAT E SEKTORIT TË RINISË (AFATI: 9 GUSHT 2019)

Ministria e Rinisë dhe Sportit ka shpallur konkurs publik për programe dhe projekte me interes publik në fushat e sektorit të të rinjve: Konkursi publik për mbështetjen e njësive të vetëqeverisjes lokale në zbatimin e politikave rinore në nivelin lokal.

29. korrik 2019.

KONKURS PËR BASHKËFINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE TË BASHKËPUNIMIT NDËRKOMBËTAR NË FUSHËN E KULTURËS DHE ARTIT (AFATI: 7 SHTATOR 2019)

Ministria e Kulturës dhe Informacionit ka shpallur konkurs për bashkëfinancimin e propozime për programet dhe projektet e bashkëpunimit ndërkombëtar në fushën e kulturës dhe artit.

29. korrik 2019.

PARLAMENTI POPULLOR: “DYERT E HAPURA”

Të mërkurën e parë të çdo muaji, Parlamenti Kombëtar hap dyert e tij për shoqataT për këshillime në fushat e ndryshme të punës së organizatave të shoqërisë civile (OSHC).

26. korrik 2019.

PËRKRAHJA E NORVEGJISË PREJ 700.000 EURO PËR FILLESTARËT NË BIZNES (AFATI: 15 GUSHT 2019)

Afati i fundit për sipërmarrësit e ardhshëm dhe kompanitë ekzistuese në Serbi për të aplikuar me projektet e granteve norvegjeze nëpërmjet projektit "Norvegjia për ju" është zgjatur deri më 15 gusht 2019, njoftoi Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbimet e Projekteve (UNOPS).

  Следећа страна»