Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. dhjetor 2013.

LETRA E ZORAN STANKOVIQIT DREJTUAR QYTETARËVE TË KOMUNAVE PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË (2013)

Të nderuar,

Pas më shumë se një viti që kur jam emëruar si kryetar i Trupit Koordinues në Qeverinë e Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është vazhduar dhe përparuar për zgjidhjen e problemeve më të rëndësishme jetsore të qytetarëve në këto treva...

30. dhjetor 2013.

ZORAN STANKOVIQ – URIMI I VITIT TË RI (VIDEO)

Në vitin e ri 2014, më shumë do të punojm në krijimin e mundësive më të mira ekonomike për banorët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, si edhe në krijimin e vendeve të reja të punës, ka premtuar Zoran Stankoviq, kryetar i  Trupit Koordinues.

26. dhjetor 2013.

PROJEKTI I SIPËRMARRËSEVE PËR NJË BASHKPUNIM MË TË MIRË ME PARLAMENTIN

Beograd – Shoqata e grave të punësuara të Serbisë e ka filluar realizimin e projektit „Sipërmarrëset  kontribuojnë në zhvillimin e politikave ekonomike në kontekstin e ri politik“ që të forcojnë bashkpunimin në mes shoqatatave të sipërmarrëseve lokale dhe parlamentit...

24. dhjetor 2013.

SHKOLLA E GJUHËS SERBE PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE „DESANKA MAKSIMOCIQ“ NË BILAÇ

Për nxënësit prej klasës pestë deri në të klasën e tetë të shkollës fillore në Bilaç (komuna e Bujanocit), Shërbimi i Trupit Koordinues do të organizojë orë falas të gjuhës serbe. Orët e gjuhës janë pjesë të projektit “Shkolla e gjuhës serbe për nxënësit e komunitetit shqiptar

23. dhjetor 2013.

KUVENDI KOMUNAL I BUJANOCIT KA MIRATUAR BUXHETIN PËR VITIN 2014

Kuvendi komunal i Bujanocit, të premten e ka miratuar buxhetin e komunës së Bujanocit për vitin 2014, i cili është 933.808.000 dinarë.

20. dhjetor 2013.

I DËRGUARI SPECIAL I OKB-SË QËNDRON NË BUJANOC

Petër N. Due si i dërguar special nga sekretari gjeneral i Kombeve të Bashkuara, për të mbikëqyrur situatën politike në Serbi, Kosovë dhe Maqedoni, si dhe  Irena Vojaqkova – Sollorano, Koordinatore e Përhershme e Kombeve të Bashkuara në Beograd, kanë qëndruar sot për herë të parë në komunë të Bujanocit.

20. dhjetor 2013.

STIMULOHEN NDËRMARRJET PRIVATE

Pushteti lokal i Bujanocit ka nënshkruar sot kontratë me 36 ndërmarrje afariste dhe përmes këtij projekti do të punësohen 43 punëtorë të rinj. Ceremonia e këtij solemniteti është mbajtur në sallën e kuvendit komunal të Bujanocit dhe të pranishëm përveç udhëheqësisë së komunës...

18. dhjetor 2013.

AISTENTËT NË PROJEKTIN “ GJUHA SËRBE SI GJUHË JOAMBËTARE” VIZITUAN SHËRBIMIN E TRUPIT KOORDINUES

Të hënën më 16. Dhjetor asistentët dhe bashkëpuntorët në projektin “ Gjuha Sërbe si gjuhë  joambëtare” qëllimi i të cilit është që nxënësit e shkollës së mesme “ Sezai Suroi” në Bujanoc të mësojn gjuhën sërbe, kanë vizituar Shërbimin e Trupit Koordinues...

16. dhjetor 2013.

INFORMACIONE RRETH PROCEDURËS SË PRANIMIT TË DIPLOMAVE NGA UNIVERZITETET E KOSOVËS DHE METOHIS

Marrveshja mbi mënzren e pranimit të diplomave është arritur në nëntor të vitit 2011 në kuadër të...

16. dhjetor 2013.

SHITET STACIONI I VETERINARISË

Bujanoc -  Në përputhje të procedurës ligjore , stacioni i Veterinarisë ne Bujanoc vitin e ardhshëm do të jetë në ankand publik, konfirmoi drejtori i këtij stacioni Miodrag Millkoviq.

  Следећа страна»