Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. dhjetor 2020.

URIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ

Të gjithë qytetarëve ua urojmë Vitin e Ri 2021, me dëshirën që para së gjithash ta mirëpresin me shëndet të mirë, sjellje të përgjegjshme dhe duke shpresuar që të gjitha dëshirat e tyre të realizohen. Gjatë vitit 2020, Trupi Koordinues, përkundër situatës së vështirë të shkaktuar  nga KOVID 19, vazhdoi të punojë në projektet e planifikuara.