Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. shkurt 2022.

KONFERENCA E PËRHERSHME E QYTETEVE DHE KOMUNAVE MBAHET NË BEOGRAD NË PJESËMARRJE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Në ambientet e Konferencës së përhershme të qyteteve dhe komunave në Beograd u mbajt seanca konstituive e Kryesisë së Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave, ku Komuna e Bujanocit u përfaqësua nga Shefi i Kabinetit të Kryetarit të Komunës. Bujanoc, Sali Salihi.

28. shkurt 2022.

TEKSTE SHKOLLORE FALAS PËR NXËNËS TË SHKOLLAVE FILLORE , APLIKIMI KA FILLUAR

Bujanoc-Beograd- Nxënësit e shkollës fillore mund të lajmërohen falas për tekste shkollore të cilat i ofron  Ministria e Arsimit , është bërë e ditur nga ministria.

25. shkurt 2022.

“BRANKOVCËT” IVA DHE MATEJA MATEMATIKANËT E RINJË MË TË MIRË

Bujanoc-Beograd- Iva Dobarxhijev dhe Mateja Trajkoviq nga Bujanoci, nxënës të klasës së katërt të Shkollës fillore “Branko Radiçeviq”, u kualifikuan në garën e qarkut në lëndën e matematikës.

25. shkurt 2022.

VIZITA E DELEGACIONIT TË OSBE-SË NË MEDVEGJË

Medvegjë - Beograd - Ambasadori Jan Brathu, shef i misionit të OSBE-së në Serbi, ishte në Medvegjë dhe u takua me përfaqësues të vetëqeverisjes lokale.

25. shkurt 2022.

“HAPJA DHE TOLERANCA MBI TË GJITHA”, THOTË BLENDINA HYSENI

Bujanoc - Beograd - Blendina Hyseni është nxënëse e vitit të katërt në gjimnazin "Sezai Surroi" dhe është kryetare e parlamentit të nxënësve të kësaj shkolle. Ajo është një aktiviste që përpiqet t'i motivojë të rinjtë në Bujanoc që të përfshihen në projekte që i shqetësojnë dhe në këtë mënyrë t'i arrijnë më lehtë qëllimet dhe ambiciet e tyre.

23. shkurt 2022.

KOMUNA E MEDVEGJËS UA DHA NË SHFRYTËZIM SPORTISTËVE MINIBUSIN

Medvegjë-Beograd - Komuna e Medvegjës, si pronare e minibusit të udhëtarëve, automjetin ia ka dhënë në shfrytëzim Shoqatës së Sportit të Komunës së Medvegjës për periudhë njëvjeçare.

23. shkurt 2022.

KOMUNA E BUJANOCIT PUNËSON ISNPEKTOR TATIMOR DHE VOZITËS

Bujanoc-Beograd- Komuna e Bujanocit ka shpallur konkurs për dy pozita në Administratën Komunale, ndërsa kësaj radhe kërkohet inspektor tatimor dhe shofer.

23. shkurt 2022.

PERA BATINIQ NË MOSHËN 81. VJEQARE TRANSMETON DJEMËVE NJOHURI PËR FUTBOLLIN

Bujanoc-Beograd- Trajneri legjendar i futbollit nga Bujanoci, Petar Batiniq, edhe në moshën e tij të 81-të, i trajnon të rinjtë dhe u mëson atyre aftësitë e gjërave anësore më të rëndësishme në botë.

21. shkurt 2022.

“NDRYSHMËRIA ËSHTË PËRPARËSI DHE JO MANGËSI” THOTË BOGDAN MATIQ

Bujanoc-Beograd – Bogdan Matiq nxënës i klasës së katërt të gjimnazit “Sveti Sava” në Bujanoc është shembull se si duhet luftuar për një të nesërme më të mirë: me dije, kulturë, arsim, mirëkuptim. Bogdani është aktivist, mbrojtës i ndërkulturalizmit dhe lufton kundër të gjitha formave të diskriminimit. Ai është anëtar...

21. shkurt 2022.

LENA NGA ZHUZHELICA E PARA NË KONKURSIN E ARTIT TË INSTITUTIT “BATUT”.

Bujanoc - Beograd - Lena Spasiq nga Zhuzhelica, nxënëse e klasës së katërt në shkollën fillore Vuk Karagjiq në Levosovë, fitoi vendin e parë në një konkurs artistik të organizuar nga Instituti i Shëndetit Publik të Serbisë "Milan Jovanoviq Batut".

  Следећа страна»