Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. tetor 2021.

PO RREGULLOHET BREGU DHE VITIN E ARDHSHËM DO TË PASTROHET LIQENI I BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Në liqenin e Bujanocit janë duke u rregulluar brigjet e tij, duke filluar nga ish-restoranti përgjatë liqenit ndërsa Komuna do të mundohet që vitin e ardhshëm të sigurojë mjete për pastrimin e plotë të vetë liqenit.

28. tetor 2021.

BOGDAN MATIQ NË KËSHILLIN E UNICEF-IT

Bujanoc - Beograd - Bogdan Matiq nga Bujanoci u zgjodh anëtar i Këshillit të Rinisë së UNICEF-it në Serbi dhe mori titullin e këshilltarit  Kryesor të Programit të Rinisë.

26. tetor 2021.

KONTROLLIMET FALAS MAMOGRAFIKE PËR GRATË NGA BUJANOCI

Bujanoc - Beograd -  Organizohen  kontrollimet falas mamografike për gratë  mbi moshën 50 vjeçare, kanë njoftuar nga Shtëpia e shëndetit në Bujanoc.

25. tetor 2021.

SARA NGA SVETA PETKA NË MESIN E STUDENTEVE MË TË MIRA TË UNIVERSITETIT TË NISHIT

Bujanoc - Beograd - Sara Arsiq nga fshati Sveta Petka afër Bujanocit është njëra nga 6 studentet më të mira të Universitetit të Nishit.

25. tetor 2021.

LARGOHEN MBETURINAT E RREZIKSHME NË FABRIKËN “SVETLOST” NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Në ish fabrikën “Svetlost” në Bujanoc, pas më shumë se 20 vitesh po largohen mbeturinat e rrezikshme të krijuara gjatë prodhimit të baterive.

21. tetor 2021.

MËSUES GJUSA KËRKON NDIHMË NË MËNYRË QË FËMIJËVE TI LEHTËSOHET MËSIMI

Bujanoc - Beograd – Që të investohet në teknologji moderne për procesin mësimor si në vendet e zhvilluara të botës, një nga mësimdhënësit më inovativ nga shkolla fillore e Bujanocit "Branko Radiceviq"  mësuesi Slagjan Petrovic Gjusa, siç thotë ai, mendoi të kërkoj një sponsor për diçka...

19. tetor 2021.

NË SHKOLLËN “B. RADIÇEVIQ “JANË SIGURUAR TEKSTET SHKOLLORE DHE NGROHJA

Bujanoc - Beograd – Tekstet shkollore falas arritën në shkollën fillore Branko Radiçeviq në Bujanoc, të cilat ishin vonuar pothuajse dy muaj. Ngrohja u riparua, kështu që disa nga problemet në shkollë u zgjidhën.

18. tetor 2021.

FILLIMI I SHËNIMIT TË VITIT AKADEMIK NË FAKULTETIN E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd –  Në shënimin e fillimit të vitit akademik në fakultetin Ekonomik në Bujanoc prezentuan ministri i arsimit Branko Ruziq, ambasadori dhe shefi i Misionit të OSBE -së në Serbi Jan Bratu, Komisioneri i lartë për pakicat nacionale Kairat Abdrakhmanov, përfaqësuesi i BE -së Martin Klauke...

15. tetor 2021.

KRYQI I KUQ I BUJANOCIT PËRGADIT PAKO TË NDIHMAVE PËR PERSONAT NË NEVOJË

Bujanoc – Beograd – Kryqi i Kuq ka përgatitur pako ushqimore dhe higjienike për 1170 familjet materialisht më të rrezikuara në komunën e Bujanocit, ndërsa shpërndarja do të fillojë javën e ardhshme.

12. tetor 2021.

NXEMJA NË SHKOLLËN BRANKO RADICEVIQ NGA 15 TETORI

Bujanoc – Beograd Sezoni i ngrohjes në shkollën fillore "Branko Radičević" në Bujanoc do të fillojë më 15 tetor, pavarësisht problemeve me instalimet, tha drejtori i shkollës, Nenad Tasiq. Sidoqoftë, ditët e fundit, fëmijët kanë qëndruar në klasa të ftohta, sepse riparimet janë në vazhdim.

  Следећа страна»