Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. maj 2022.

EU PRO PLUS PARAQET THIRRJE PUBLIKE PËR NDARJE TË GRANTEVE SIPËRMARRËSVE, NDËRMARRJEVE MIKRO DHE TË VOGLA

Programi EU PRO Plus do të mbajë një info-sesion mbi thirrjen publike për mbështetje për sipërmarrësit dhe ndërmarrjet mikro dhe të vogla të mërkurën, 1 qershor 2022 në Vrajë, në hotel Ponte Bjanko (Branislava Nushiqa 2) në orën 11:00.

31. maj 2022.

“NË LITICI” NË BUJANOVC ME 31 MAJ

Bujanoc - Beograd - Shfaqja teatrale "Në shkëmb", pas shfaqjes premierë në Pançevë dhe Beograd, do të luhet në Bujanoc të martën (31 maj) në ora 19 në Shtëpinë e Kulturës "Vuk Karaxhiq".

31. maj 2022.

SUKSES HISTORIK- LUGINA NGA PRESHEVA NË ZONË JUG

Preshevë - Beograd - Klubi futbollistik Lugina nga Presheva është kampion i Ligës së Qarkut të Pçinjës dhe sezonin e ardhshëm do të luajë në Zonën Jug.

31. maj 2022.

MINIBASKETBOLLISTËT OKK PLAY 017 NË TURNIR NË VRAJË

Bujanoc - Beograd - Mini basketbollistet OKK Play 017 nga Bujanoci mori pjesë në Festivalin e 3-të Ndërkombëtar të mini basketbollit të mbajtur në Vranjë.

 
26. maj 2022.

NË REGJISTRIM TË BANORËVE PA DOKUMENTE PERSONALE

Bujanoc - Preshevë - Beograd - Ambasador i Misionit të OSBE-së në Serbi, Jan Bratu, ministrja për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialog Social, Gordana Čomić, ud. drejtoresha e Shërbimit të Trupit Koordinues, Danijela Nenadić me bashkëpunëtorët e saj dhe Miladin Kovačević...

26. maj 2022.

MINISTRJA ČOMIĆ: FILLON PUNëSIMI I SHQIPTARëVE Në FIRMAT DHE INSTITUCIONET SHTETëRORE

Bujanoc - Beograd - Një pjesë e marrëveshjes për punësimin e shqiptarëve në institucionet shtetërore dhe publike tashmë është arritur dhe deri në qershor do të dihet se çfarë do të bëjë shteti për punësimin në Shtëpinë e Shëndetit të Bujanocit...

25. maj 2022.

THIRRJE PUBLIKE PËR SUBJEKTET EKONOMIKE QË MERREN ME REHABILITIMIN ENERGJETIKË, KONKURSI ZGJATË DERI MË 9 QERSHOR

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit fton subjektet ekonomike që të aplikojnë për punë në zbatimin e masave për rehabilitim energjetik të objekteve banesore në territorin e komunës, ndërsa konkursi për aplikime është i hapur deri më 9 qershor.

24. maj 2022.

BUJQËVE NGA KOMUNA E BUJANOCIT 5,3 MILION MË SHUMË SE VITIN 2021

Bujanoc – Beograd – Bujqit e Bujanocit do të marrin 11.8 milionë dinarë stimulim zhvillimor nga Komuna këtë vit, që është rreth 45 për qind më shumë se në vitin 2021. Konkursi do të jetë i hapur deri në shpenzimin e mjeteve, e më së voni deri më 3 qershor.

24. maj 2022.

KA FILLUAR PARAQITJA PËR PAGIMIN E HARXHIMEVE TË RRUGËS PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME - MJETET I KA SIGURUAR TRUPI KOORDINUES

Bujanoc - Beograd -  Nxënësit e shkollave të mesme që jetojnë në komunën e Bujanocit dhe që vijojnë shkollat ​​në Bujanoc apo Preshevë, mund të aplikojnë për ndihmë të njëhershme për shpenzimet e transportit. Mjetet për këtë qëllim janë siguruar nga Shërbimi i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

23. maj 2022.

NIKOLLA MLLADENOVIQ FITOI MEDALJEN E ARTË NË TURNEUN "LORD CAP 2022" NË SHKUP DHE ÇMIMIN IA DEDIKOI BASHKËQYTETARËVE TË TIJ

Medvegjë – Beograd – Përfaqësuesi i Serbisë në Federatën GKF dhe garues i klubit të karatesë “Jabllanica”, Nikolla Mlladenoviq nga Medvegja, në Turneun Ndërkombëtar “Lord Drop 2022” është shpallur garuesi më i mirë i turneut.

  Следећа страна»

 

 

homescontents