Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. maj 2013.

PROPOZIM PLATFORMA E SHQIPËTARËVE NGA JUGU I SËRBISË SË SHPEJTI PARA QEVERISË REPUBLIKE TË SËRBISË

Bujanoc-  Kryetari I trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ka deklaruar dje se pret që nëse qeveria e Srbisë aprovon kërkesat e liderëve politik shqiptarëve nga jugu I Srbisë, kjo do të jetë në hap kah zgjidhja afatgjate në at pjesë të shtetit.

31. maj 2013.

LEHTËSIMI I QASJES NË KUJDESIN SHËNDETËSOR PËR KOMUNITETIN ROMË NË JUG TË SERBISË

Vranje - OJQ "NEKSUS" nga Vranja në shkurt të vitit 2013 filloi zbatimin e projektit "Lehtësimi i qasjes në kujdesin shëndetësor për komunitetin Romë në Serbinë jugore."Projekti është financuar nga Karitas fundacioni i Luksemburgut dhe aktivitetet e projektit do të bëhen nga shkurti i 2013 deri në janar të vitit 2014, në Vranjë, Vranjska Banjë dhe në Bujanoc.

30. maj 2013.

PROGRAM I ZHVILLIT TË PRIVATIZIMIT NË SËRBIN JUGORE

Vranjë - "Zhvillimi i sektorit privat në jug të Serbisë" filloi prej shtator 2011  dhe do të vazhdojë deri në tetor 2014.Projekti i financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC kurse zbatohet nga Agjencia Rajonale për Zhvillim Ekonomik dhe ndërmarrësi VEEDA d.o.o...

29. maj 2013.

PRANIMI I PRODHIMIT TË DUHANIT NË JUG TË SËRBISË

Bujanoc, Novi Sad – Kompanija Allajans Van Tobako prezentoi në panairin e 80 Ndërkomtarë të buqësisë në Novi Sad, në vit për të shtatën her , çmimin vjetor “ Fleta e artë e duhanit” cilsia e arritur e duhanit gjatë vitit të kaluar.

28. maj 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 28.05.2013.

Përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Sërbisë dhe Odës Ekonomike Regjionale të Leskocit, në tre ditët në vazhdim (28.05 – 30.05.) do të ofrojnë ndihmë teknike të gjithë ndërrmarsve të interesuar të cilët dëshirojn të aplikojn në konkursin që e ka hapur Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës Sërbisë...

28. maj 2013.

ELEGACIONI I KËSHILLIT TË EVROPËS NË BUJANOC

Bujanoc- Delegacioni i Këshillit Evropian, që e udhëhoqi Sara Baton, dje qëndroi në Bujanoc ku bisedoi me kryetarin e  komunës Nagip Arifin, sikur edhe me kryetarët e komunës së Preshevës dhe Medvegjës Ragmi Mustafën dhe Sllobodan Drashkoviqin.

28. maj 2013.

NË PANAIR MË SHUMË SE 60 KOMPANI

Bujanoc – në Bujanoc dje u hap panairi i gjashtë I bujqësisë dhe investimëve, në të cilin janë paraqitur më shumë se 60 ekspozues.

27. maj 2013.

„UNIONI I PARLAMENTIT TË NXËNËSVE NË PROMOVIMIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT“

Projekti “unioni i parlametit të nxënësve në promovimin e të drejtave të njeriut” e realizon Qendra e edukimit nga Leskovci në rrethin e Jabllanicës dhe Pçinjës, në komunën e Leskovcit, Vllasotincës, Lebanit, Bojnikit, Medvegjës, Crna Travës, Vranjës, Vlladiçki Hanit, Surdulicës, Bosilegradit, Trgovishtës, Bujanocit dhe Preshvës, i cili zgjat 12 muaj.

24. maj 2013.

ÇDO I GJASHTI I PA PUNSUAR KA DIPLOMË TË FAKULTETIT

Mes të papunsuarve në Vrajë janë 542 me shkollë të lartë në mes tyre më shumë janë ekonomista, arsimtarë, jurist dhe edukatorë.

22. maj 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 22.05.2013.

Shërbimi i Trupit Koordinues për komunën e Preshevës,Bujanocit dhe Medvegjës ka shpallur Konkurs për ndarjen e 60 milionë dinarëve  mjete të pa kthyeshme për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe të kooperativave bujqësore në tri komuna.

  Следећа страна»