Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. shkurt 2014.

KONFERENCA VJETORE PËR ARSIMTARËT E HISTORISË

Asociacioni europian i arsimtarëve të historisë (Euroclio) dhe Asociacioni arsimtarëve të historisë në Maqedoni (ANIM), organizojnë konferencën vjetore e cila mbledh arsimtarët e historisë. Konferenca mbahet në Ohër, nga 31 mars deri në 6 prill.

28. shkurt 2014.

FTESË SHQIPTARËVE PËR TË VOTUAR

Drejtoresha e zyrës për të drejtat e njeriut dhe pakicace, Suzana Paunoviq, ka porositur liderët shqiptarë nga jugu i Serbisë që ti ftojnë bashkëkombasit dhe bashkëqytetarët e tyre të dalin në zgjedhjet parlamentare të 16 marsit.

27. shkurt 2014.

KËSHILLTARI I KOMESIONERIT PËR MBROJTJEN E BARAZISË DO TË QËNDROJ NË BUJANOC

Bujanoc – Në hapësirat e Zyrës për Ndihmë Juridike Falas në Bujanoc, rruga Karagjorgje Petroviq 115, dhe kati II, më 18.03.2014 do të qëndroj këshilltari i institucionit të Komisionerit për Mbrotjen e Barazisë.

27. shkurt 2014.

JANË GËRVISHUR DISA VETURA NË BUJANOC

Bujanoc – Mbrëmë në qytetin e Bujanocit janë gërvishur disa vetura të cilat kanë qenë të parkuara në qendër të qytetit.

27. shkurt 2014.

DISKRIMINIMI, ROMOFOBIA DHE HOMOFOBIA

Leskovac – Parlamenti i nxënësve të shkollës së mesme medicinale në Leskoc dhe  „Qendra e Edukimit“ kanë organizuar tribunë me emrin „Diskriminimi: romofobia dhe homofobia“.

26. shkurt 2014.

PREMIERA E SHFAQJES „GJERMANIA“ NË KUADËR TË PROJEKTIT „FUSHATA ANTI-DISKRIMINUESE“

Premiera e shfaqjes është mbajtur më 9 shkurt të vitit 2014 në gjimnazin “Bora Stankoviq” në Vranjë, 15 dhe 16 shkurt në Beograd në gjimnazin e Dhjetë të Beogradit, deri sa në Bujanoc dhe në Vranjska Banjë do të shfaqet përgjatë muajit mars.

25. shkurt 2014.

JETA E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA PËRMES FOTOGRAFIVE

Fotografët profesional dhe amator nga jugu i Serbisë mund të marrin pjesë në konkursin e fotografisë, në të cilat foto paraqitet jeta e përditëshme e personave me aftësi të kufizuara.

24. shkurt 2014.

Nga jugu i Serbisë gjashtë kandidat për deputet

Bujanoc/Preshevë – Sipas të dhënave të KQZ-së, komuna e Bujanocit në zgjedhjet e ardhëshme parlamentare do të ketë pesë kandidat për deputet sipas listave të tanishme të propozuara për deputet, ndërsa Presheva do të ketë vetëm një kandidat.

21. shkurt 2014.

PËRMIRËSIME TEKNIKE RRETH MBAJTJES SË LITËS UNIKE ZGJEDHORE NË BUJANOC DHE PRESHEVË

Ndihmësi i ministrit të drejtësisë dhe administratës shtetërore Igor Todoroski dhe kryeshefi i repartit për punë juridike dhe për mbështetje interne të biznesit, Marina Drazhiq kanë vizituar komunën e Preshevës dhe komunën e Bujanocit...

20. shkurt 2014.

AMBASADORËT NË TAKIM ME KRYETARIN E TRUPIT KOORDINUES

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, është takuar me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Majkëll Kirbin, shefin e misionit të UE-së në Serbi, ambasadorin Majkëll Devenport...

  Следећа страна»