Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. janar 2019.

SVETI SAVA: AKADEMIA SHPIRTËRORE DHE SHFAQJA SHKOLLORE

Bujanoc - "Shën Sava na ka bërë të qartë se kush jemi, të kujt jemi dhe çka është" shtëpia serbe "- ndjekim rrugën e tij", është porositur nga Akademia Shpirtërore e Svetosavskës, e cila u organizua në komunitetin e kishës Qendra Kulturore e Bujanocit me rastin e Ditë së Shën Savës.

25. janar 2019.

KOMESARIATI: NË QENDRAT E PRANIMIT PËR AZIL JANË AKOMODUAR 4.122 EMIGRANTË

Bujanoc – Sipas të dhënave të Komesariatit Republikan për Refugjatë dhe Emigrim në 16 qendrat e pranimit dhe qendrat për azil në Serbi momentalisht janë gjithsej 4.122 emigrantë, prej të cilëve 399 fëmijë të cilët ndjekin mësimin në qytetet në të cilat janë të akomoduar.

25. janar 2019.

KLUBI I SIPËRMARRËSVE, NJË VIT E GJYSMË NGA THEMELIMI

Bujanoc - Një vit e gjysmë pas themelimit të Klubit të Biznesmenëve të Bujanocit, iniciatori kryesor i shoqatës së drejtorëve të disa kompanive të Bujanocit, nënkryetari Nenad MitroviQ, vlerëson se është bërë shumë dhe hapja e repartit të fabrikës Jumko është një meritë e Klubit.

24. janar 2019.

KONKURS PËR PUNË NË SHTËPINË E SHËNDETIT NË BUJANOC

Bujanoc – Konkursi për punësim të mjekëve, motrave medicinale dhe personelit jomedicional në Shtëpinë e Kulturës është publikuar në ueb faqen e Shërbimit Nacional për Punësim, ndërsa sipas fjalëve të zëdhënësit të kryetarit të komunës së Bujanocit, Stojançe Arsiq...

21. janar 2019.

BASKETBOLLISTËT E BUJANOCIT NË FESTIVALIN NDËRKOMBËTAR NË BEOGRAD

Bujanoc, Beograd – Djemët dhe vajzat e klubit të basketbollit Play 017 nga Bujanoci, të lindur në vitin 2008 dhe më të rinj, kanë marrë pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Basketbollit “Rajko Zhizhiq” në Beograd.

18. janar 2019.

MBROJTJA DHE MBROJTJA CIVILE PËRSËRI NËPËR SHKOLLA

Beograd - Ministria e Arsimit i ka dërguar një letër shkollave të mesme në Serbi duke i informuar ata se gjatë gjysmës së dytë të vitit, nxënësit duhet të mbajnë dy orë të dedikuara për mbrojtjen, mbrojtjen civile dhe reagimin gjatë fatkeqësive natyrore dhe elementare, shkruan Politika.

18. janar 2019.

QEVERIA LOKALE NË PRESHEVË PA SHUMICË

Preshevë – Këshilltarja e Alternativës për Ndryshime në Kuvendin Komunal të Preshevës, Fetanete Mehmedi, ka njoftuar organet e kuvendit se më nuk është këshilltare e këtij subjekti dhe se në të ardhmen do të jetë e pavarur.

15. janar 2019.

KONKURSI PËR SHPËRBLIMIN NACIONAL PËR RAPORTIM TË DINJITETSHËM MBI VARFËRINË DHE PËRJASHTIMIN SOCIAL (AFATI:28.02.2018)

Rrjeti Europian Kundër Varfërisë - Serbia shpall konkurs për punimet gazetareske/mediale të cilat do të konkursojnë për Çmimin Kombëtar për Raportimin e Dinjitetshëm mbi Varfërinë dhe Përjashtimin Social.

15. janar 2019.

PROGRAMI I INTERNACIONALIZIMIT TË NVM NË VITIN 2019

Agjencia e Zhvillimit të Serbisë nis programin ndërkombëtarizimin të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në vitin 2018, me qëllim të krijimit të kushteve për realizimin e punëve të eksportit...

14. janar 2019.

STANKOVIQ: NUK KA BISEDIME RRETH TERRITOREVE TË KOMUNAVE TË JUGUT

Beograd – Duke u përgjigjur në pyetjet në faqen e Facebookut të përditshmes “Danas”, Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevës, Bujanoc dhe Medvegjë...

  Следећа страна»