Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. gusht 2019.

FTESË PËR DIALOG ME TË RINJËT NGA BASHKËSITË NACIONALE TË NDRYSHME(AFATI: 20 SHTATOR 2019)

Si pjesë e projektit të Iniciativës Rajonale Rinore për Integrim, i cili synon të krijojë një platformë afatgjatë për dialog, nisma akademike Forum 10 ka filluar hapur një ftesë për të rinjtë nga dy rajone, Sanxhaku dhe Serbia e Jugut.

29. gusht 2019.

VAZHDIMI I PROGRAMIT TË RI-KUALIFIKIMIT PËR IT

Ministri i punës, punësimit, çështjeve veteranëve dhe sociale në Qeverinë e Republikës së Serbisë, Zoran Gjordjeviç, foli me përfaqësuesit e Shërbimit Kombëtar të Punësimit dhe UNDP për vazhdimin e programit të rikualifikimit të TI.

28. gusht 2019.

PREJ DY DERI NË PESË HEKTAR TË PERIMEVE TË NDRYSHNME PËR JETË TË DINJITETSHME TË NJË FAMILJE KATËRANËTARSHE

Në mënyrë që një familje prej katër anëtarësh të jetojë me dinjitet dhe të edukojë fëmijët e tyre, është e nevojshme të sigurohen minimumi dy, dhe më shpesh, tre deri në pesë hektarë perime të ndryshme.

28. gusht 2019.

MINISTRI POPOVIQ: TË THEMELOHEN MË SHUMË KOMPANI START UP LOKALE

Ministri pa portofol përgjegjës për inovacionin dhe zhvillimin teknologjik në Qeverinë e Republikës së Serbisë Nenad Popoviq foli me drejtuesit e tetë qendrave rajonale start up inovacionit nga e gjithë Serbia për sfidat me të cilat përballen në zhvillimin e ekosistemeve lokale të inovacionit.

28. gusht 2019.

KONKURSI I GALERISË SË MUZEUT KOMBËTAR TË VRAJËS PËR VITIN 2020 (AFATI: 30 SHTATOR 2019)

Muzeu Kombëtar i Vrajës ka shpallur konkurs për ekspozitat solo dhe grupore për sezonin e ekspozitës të vitit 2020 në galerinë e saj.

27. gusht 2019.

DITA NACIOANLE E DHURIMIT: SHKOLLA E NJERËZVE TË MIRË

Shkollat ​​fillore dhe nxënësit e shkollave do të jenë përfituesit kryesorë të Ditës Kombëtare të Dhënies, e cila do të festohet në 9 tetor të këtij viti.

27. gusht 2019.

NDIHMA E SHPEJTË NË 112 – NJË NUMËR TELEFONIK PËR TËRË SERBINË

Republika e Serbisë po prezanton një numër unik të urgjencës për të gjithë vendin, dhe një operator nga qendra do të jetë ai që do të dërgojë ambulancën te pacienti i rrezikuar.

27. gusht 2019.

OMBUSMANI REPUBLIKAN KA BISEDUAR ME QYTETARËT E BUJANOCIT

Bujanoc - Qytetarët e Bujanocit biseduan me Mbrojtësin Republikan të Qytetarëve, Zoran Pasaliq, të cilët kryesisht patën ankesa për problemet komunale, mosmarrëveshjet në punë dhe ushtrimin e të drejtave...

27. gusht 2019.

ËSHTA HAPUR KALIMI KUFITAR I PËRBASHKËT MES SERBISË DHE MAQEDONISË SË V ERIUT

Preshevë - Kryeministrat e Serbisë dhe Maqedonisë Veriore, Ana Brnabiq dhe Zoran Zaev, kanë shënuar zyrtarisht fillimin e punës së vendkalimit të integruar kufitar Preshevë – Tabanoc në mes dy vendeve.

26. gusht 2019.

GJORGJEVIQ NË MEDVEGJË KA VIZITUAR FAMILJEN ME DHJETË FËMIJË

Medvegjë - Familja më e madhe në komunën e Medvegjës, e përbërë nga prindër me 10 fëmijë, u vizitua nga ministri i punës, punësimit, çështjes së veteranëve dhe sociale, Zoran Gjorgjeviq, i cili u dha atyre dy laptopa dhe u premtoi se Qeveria e Serbisë do t'u sigurojë atyre kushte më të mira për jetaë në periudhën e ardhshme.

  Следећа страна»