Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. qershor 2021.

NË PRESHEVË DHE GRADINË PRITJA DERI 20 MINUTA

Sezoni i festave ka filluar dhe aktualisht turmat më të mëdha janë në kalimin kufitar të Preshevës, ku ata aktualisht po presin në dalje nga vendi për deri në 20 minuta. Ka bllokime të vogla trafiku në hyrje të vendit në këtë vendkalim...

30. qershor 2021.

NËSE DËSHIRON TË JETONI NË FSHAT SHTETI UA BLEN SHTËPINË

Beograd - Të rinjtë që duan të jetojnë në fshat, por nuk zotërojnë ndonjë pasuri të paluajtshme, mund të aplikojnë deri më 1 nëntor në konkursin e Ministrisë së Kujdesit të Fshatit për alokimin e fondeve të pakthyeshme për blerjen e shtëpive të braktisura rurale.

25. qershor 2021.

BUJANOCI NJË MILION DINAR PËR ENERGJI EFIKASE

Bujanoc - Beograd - Për zëvendësimin e dritarëve dhe izolimit të jashtëm, qytetarët e komunës së Bujanovcit do të kenë qasje në një milion dinarë nga ministria e Minierave dhe Energjisë.

25. qershor 2021.

NË BOROVC PËRFUNDOI”GRUSHTI I RRUFESË2021”

Bujnanoc - Beograd - Në terenin stërvitor "Borovac" afër Bujanovac, Ushtria Serbe kreu një stërvitje të përbashkët taktike me të shtënat luftarake "Grushti i rrufeshëm 2021".

23. qershor 2021.

MEDALJE E ARTË NË GARA PËR KAMPIONAT PËR KARATISTIN NGA MEDVEGJA

Medvegjë - Beograd - Lojtari i karatesë Nikola Mladenoviov nga Bačka Topola u kthye me një medalje të artë rreth qafës, ku ishte më i miri në garë deri në 75 kilogramë në Kupën e Serbisë.

23. qershor 2021.

MINISTRI KRKOBABIQ: NË VIDOVDAN KONKURS PËR NDARJEN E SHTËPIVE NË FSHATRA

Beograd - Medvegjë - Ministri për kujdesin e fshatrave Milan Krkobabiq tha se më 28 qershor, në Vidovdan, do të shpallet një konkurs për caktimin e shtëpive rurale për çiftet e reja të martuara dhe deklaroi se shteti do të japë deri në 1.2 milion dinarë për blerjen e shtëpive.

21. qershor 2021.

NË SHKOLLAT E MESME NË BUJANOC VEND PËR 360 NXËNËS

Bujanovac - Beograd - Në shkollat ​​e mesme të Bujanocit "Sveti Sava" dhe "Sezai Suroi", këtë vit do të ketë vende për 360 fillorista.

21. qershor 2021.

ËSHTË HAPUR KONKURSI PËR QENËT ENDACAK

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit ka shpallur tender për largimin e qenve endacakë.

17. qershor 2021.

TAKIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ME KOMESARIN E LARTË TË OSBE-SË PËR PAKICAT KOMBËTARE DHE AMBASADORIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË SËRBI

Beograd - Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit koordinues për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, u takua me Komesarin e lartë të OSBE-së...

17. qershor 2021.

MËSUESI GJUSA U BË AMBASADOR

Bujanoc - Beograd - Slagjan Petrovic Djusa, një mësues në shkollën fillore të Bujanocit "Branko Radiceviq", është bërë ambasador i bashkësisë SMART , i cili lidh arsimtarë dhe mësues inovativë në  nivel global, qëllimi i të cilave është të lidhin mësimdhënien dhe teknologjinë.

  Следећа страна»