Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. shtator 2017.

EKSPOZITA E TRETË E GJEDHEVE TË RACËS SIMENTALE MBAHET TË SHTUNËN

Bujanoc – Stacioni Veterinarik në Bujanoc për vitin e tretë me radhë organizon ekspozitën e gjedheve të racës simentale dhe e cila grumbullon blegëtorët e komunës së Bujanocit.

29. shtator 2017.

SJELLJA E EMIGRANTËVE NË SISTEMIN SHKOLLOR TË SERBISË JEP REZULTATE POZITIVE

Preshevë – Vlerësimet e para pas sjelljes së fëmijëve të emigrantëve në sistemin shkollor të Serbisë tregojnë rezultate pozitive.

29. shtator 2017.

ËSHTË MBAJTUR KONFERENCA E PËRHERSHME E QYTETEVE DHE KOMUNAVE TË RRJETIT TË SKGO

Beograd, Medvegjë – Konferenca e përhershme e qyteteve dhe komunave është organizuar takimin e dytë të Rrjetit të SKGO-së për menaxhimin e resurseve njerëzore. 

26. shtator 2017.

„BIVODA“ BUJANOCASE NË PANAIRIN E SIPËRMARRËSISË DHE EKONOMISË NË NISH

Bujanoc, Nish – Kompania “Bivoda” nga Bujanoca prezentohet në Panairin e Sipërmarrësisë dhe Ekonomisë në Nish. Ky është panairi më i madh rajonal, ndërsa sipas fjalëve të Branisllav Popoviqit, kryetarit të Këshillit Mbikqyrës të “Jumkos”, është e rëndësisë së madhe paraqitja e “Bivodës”, e cila vperon në kuadër të kompanisë së “Jumkos”.

26. shtator 2017.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE NGA FONDI BUXHETOR PËR PAKICA KOMBËTARE (AFATI 20.10.2017)

Ministria për Administratë Shtetërore dhe Vetqeverisje Lokale ka shpallur Konkurs për ndarjen e mjeteve nga Fondi Buxhetor për Pakica Kombëtare për realizimin e programit dhe projektit nga fusha e informimit në gjuhët e pakicave kombëtare.

25. shtator 2017.

BËRNABIQ: ORGANI I PËRKOHSHËM NË PRESHEVË PËRSHKAK TË MOSMBAJTJES SË SENACËS SË KUVENDIT

Preshevë – Kryeministrja Ana Bërnabiq ka deklaruar se emërimi i Organit të Përkohshëm në Preshevë ka qenë i vetmi mekanizëm të cilin Qeveria e Serbisë ka pasur në gadishmëri përshkak të mosmbajtjes së kuvendit lokal.

25. shtator 2017.

SHQIPTARËT DO TË KENË GAZETËN E PARË TË TYRE NË SERBI

Preshevë – Agjensioni i gazetarisë “Presheva Jonë”, me kërkres të intelektualëve, studentëve dhe sipërmarrësve nga ky vend, ka vendosur që të filloj gazetën ditore me të njejtin emër “Presheva Jonë”, në të cilën do të mirret me problemet e shqiptarëve në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

25. shtator 2017.

ËSHTË THEMELUAR KLUBI I EKONOMIK I BUJANOCIT

Bujanoc – Pas takimit të mbajtur me iniciativë të deputetit popullor Nenad Mitroviq është themeluar, Aktivi ekonomik i Bujanocit të cilin e përbëjnë tetë firma lokale është rritur në Klubin Ekonomik.

25. shtator 2017.

KA ARRITUR NDIHMA PËR MË TË RREZIKUARIT NË MEDVEGJË

Medvegjë – Portali i Radio Medvegjës transmenton që ditëve në vazhdim Kryqi i Kuq i Medvegjës është pajisur me 560 pako ushqimore, 560 pako të prodhimeve higjienike dhe 5600 kg miell për banorët më të rrezikuar të komunës së Medvegjës.

  Следећа страна»

 

 

homescontents