Arkiva e lajmeve
                   

VENDIMI PËR FINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE NË FUSHËN E KULTURËS

19. korrik 2023.

Bujanoc - Beograd - Këshilli Komunal në bazë të propozimit të Komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e kulturës në komunën e Bujanocit, mori  Vendim për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të shoqërive kulturore-artistike dhe seksioneve amatore, me seli në teritorin e komunës së Bujanocit.

Burimi: Komuna e Bujanocit, Shërbimi i Trupit koordinues

 

homescontents